Het bekende bedrijf ATAG heeft altijd al goede contacten met vastgoedbeheerders gehad. Deze specialisten worden door deze partijen vaak gekozen, als men een cv-ketel wil laten plaatsen in een huis of kantorencomplex. Of je nou een ATAG hr-ketel zoekt of  een ATAG combiketel, bijna iedereen vindt wat hij of zij nodig heeft bij dit bedrijf. Ook zakelijk, zoals voor bijvoorbeeld grote bedrijfsruimtes weet ATAG echt alle warmteoplossingen te bieden.

Iedereen kent het merk. ATAG is al tientallen jaren bekend als het merk van de meeste cv-ketels. ATAG heeft vele jaren ervaring met cv ketels en is al zeer lang actief op de Nederlandse markt. In bijna elk huis in Nederland vind je een cv ketel van ATAG. Geen wonder want ATAG ketels zijn door de consumentenbond reeds 7 jaar achtereenvolgens gekozen tot beste cv-ketel. Dit komt doordat ATAG gewoon het allerbeste produkt tegen de beste prijs levert, maar ook omdat er een goede garantie op de producten zit. En dan is het ook nog erg makkelijk dat de onderdelen in elke stad te krijgen zijn, dus kiest men sneller voor een ATAG cv-ketel.

Een ander interessant produkt is de ATAG combiketel. Deze prachtige ketel vertegenwoordigt weer een nieuwe generatie hr-ketels. Het is de combiketel die alle opties combineert. Het is niet alleen mogelijk om voor iedereen een geschikte cv ketel te vinden, nee je kan ook een oplossing nemen die elk positief aspect combineert. Aan jou de keus, alles is leverbaar.

Wij verstrekken deze belangrijke informatie van alle beschikbare ATAG verwarmingsketels. Hierbij proberen we zo goed mogelijk oordeel te geven over de verschillende oplossingen en de kosten en baten hiervan. Laat je bij een keuze voor een produkt altijd informeren door een specialist, omdat een verwarmingsinstallatie zo ongeveer het belangrijkste is wat je in huis hebt. Jij wilt ook de juiste aankoop doen.