De mooie en stijlvolle gepatenteerde douchegoten, die volledig in de badkamervloer te integreren zijn, worden ontwikkelt en geproduceerd door verschillende fabrikanten. Vroeger werd er weinig aandacht besteed aan een doucheput. De doucheput moest gewoon goed zijn werk doen. Tegenwoordig zijn er gelukkig naast de oude traditionele ronde , meestal grijze doucheputten, douchegoten in alle vormen en maten te koop met oog voor detail en deze designgoten zijn perfect te integreren in de douchevloer. Met dit artikel over doucheputten willen wij u meer informatie geven over de elegante smalle douchegoot.

De fabrikant heeft aan het begin van dit jaar met veel succes, de elegante en smalle douchegoot geïntroduceerd. Naast de vele hoge kwaliteit en design douchegoten zoals de verschillende speciale typen douchegoten, is deze serie een perfecte aanvulling op de te in de vloer te integreren design afvoergoten met de bijzonder goede afvoereigenschappen en duurzaamheid. Douchegoten zijn dan ook uniek te noemen in het huidige aanbod douchegoten. Deze serie zijn extra smalle bijna high tech douchegoten en zijn een parel voor de badkamervloer. Het alom bekende German Design Council (GDC) heeft deze zeldzame goede eigenschappen van deze goten erkend en hiervoor de gewilde Interior Innovation Award uitgereikt!

Douchegoten, de elegante smalle duurzame douchegoot.

De douchegoten hebben een 100% waterdichtheid en een luxe afwerking door het succesvolle en gepatenteerde TAF en WPS systeem, dat bij deze douchegoot tot in detail is toegepast. Deze serie douchegoten hebben standaard een goed schoon te maken en in hoogte verstelbaar sifonnen. Deze combinatie zorgt voor een afvoercapaciteit die niet te evenaren is. De douchegoot is te koop in verschillende uitvoeringen. Van verchroomde goten tot de onderhoudsvrije roestvrijstalen douchegoten. Tevens zijn alle kleuren mogelijk, zodat u deze douchegoot perfect kunt integreren in de stijl van uw badkamer. Voor welk type of stijl u ook kiest: Deze douchegoten blijven extra smal. Met deze serie douchegoot heeft u een douchegoot van uitmuntende kwaliteit, een uniek design en vooral kwaliteit en duurzaamheid.

Design Award

Deze serie afvoergoten hebben zelfs nog een tweede design award gekregen. Uit de vele producten van de geselecteerde fabrikanten en stylisten, is deze douchegoot door een internationale vakjury gekozen als de winnaar en ontving de felbegeerde Reddot Award Product Design. Met deze begeerde award hebben deze douchegoten wederom bewezen dat ze uniek zijn en prachtige innovatieve designen hebben.

Conclusie

Voor welke stijl en kleur douchegoten u gaat kiezen hangt waarschijnlijk af van het design van uw badkamer. Maar één ding staat vast: douchegoten hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn duurzaam, 100% waterdicht, innovatief, stijlvol, uniek en hebben allemaal bijzonder goede afvoercapaciteiten.