Voor sommige lezers zal het moeilijk zijn om dit stukje daadwerkelijk te geloven, maar alles wat ik hier schrijf is waar gebeurd. Als ik nu terug denk aan mijn avontuur op het bungalow park krijg ik meteen weer de rillingen over mijn lijf, maar toch wil ik het graag met de wereld delen. Wat een rustgevend weekendje op een bungalow park had moeten zijn, draaide uit op een onvergetelijke ervaring.

Met een clubje van 5 beste vrienden huren we ieder jaar een huisje ergens in Nederland, waar we een weekend spenderen. Dit weekend staat altijd in het teken van lol, spelletjes spelen, vuur maken en eigenlijk gewoon samen zijn. Dit jaar boekten we een prachtig huisje op een bungalow park in een natuurgebied midden in Nederland. We waren allemaal nog nooit eerder op dit bungalow park geweest, dus voor iedereen was het een nieuwe omgeving. En dat is gelijk de aanleiding tot het avontuur dat we dat weekend beleefde.

Hoe het bungalow park invloed had op ons vriendenweekend

Nadat we onze tassen hadden neergesmeten, de open haard hadden aangestoken en aan ons eerste biertje zaten, ging plotseling de deurbel. Harrold deed de deur open en zag dat de eigenaar van het bungalow park voor de deur stond. De uitdrukking op zijn gezicht sprak boekdelen en dus wisten wij dat er iets niet pluis was. We kregen de vraag of we ons wel goed wijs waren. De man meldde ons dat er nog andere gasten op dit bungalow park verbleven en dat we eens na moesten denken voordat we zoiets zouden doen. Helaas wisten wij nog steeds niet waar de man het over had. Uiteraard wisten we dat we niet de enige gasten op dit bungalow park waren. Na enige tijd bleek dat de schoorsteen van ons huisje verstopt zat. Het hele bungalow park stond blauw van de rook, en dat werd ons niet in dank afgenomen. Wat een verhaal, en wat een mooie herinnering.