Welke meubels kies jij voor de inrichting van je badkamer? Voor de badkamerinrichting zijn er badkamermeubels zijn van alle tijden. Een wastafelonderkast, een verticale kast, een bovenkastje. De moderne designuitvoeringen van deze bekende meubels veroorzaakt een totale make over, strakker, stijlvoller, met led-verlichting, digitale extra’s.

Eigentijdse badkamermeubels

Wat is er nu helemaal trendy en populair op dit moment? Wat je terugvindt in de moderne styling van badkamers is Eco en onderhoudsvriendelijkheid. Hangende kasten zijn in, zodat de badkamervloer vrij blijft en makkelijk is schoon te houden. De bekende verticale badkamerkast hangt een stuk van de grond af. Ook het sanitair hangt bij voorkeur. Even een mop of trekker er onderdoor en je bent klaar. Blijft er toch water op de grond achter, dan worden de randen van de kasten niet aangetast.

Alle meubels in de badkamer matchen met elkaar, zo mogelijk in een vloeiende lijn. Grote vlakken worden gebruikt. Inbouwkasten en spiegels op kasten. Met een gelijke diepte, breedte en / of hoogte. De badkamerkasten hebben led-verlichting. Over deze schitterende badkamerkasten trek je een schoonmaakdoek en klaar is kees. Eco vindt je terug in de natuurlijke kleurstelling en de natuurlijke en duurzame producten, die in de badkamer en voor de meubels worden gebruikt. Natuursteen, graniet, houtsoorten zoals teakhout , terrazzo, katoen et cetera.

Badkamerstijlen

Badkamermeubels bepalen de woonsfeer mee, waar je dagelijks in bent. Welke stijl je kiest is belangrijk. De badkamer hoort ook bij de rest van de inrichting van je woning te passen. Voor welke woonstijl kies je? Ben je door de bomen het bos een beetje kwijt? Ga dan eerst in badkamershowrooms kijken en inspiratie opdoen. En surf op internet om meubels voor de badkamer en hun prijzen te bekijken en te vergelijken. Zo kom je er wel uit. Maak eerst een begroting, zodat je zeker weet dat de nieuwe badkamer past binnen je budget. Droom je van een technologisch geavanceerde badkamer, waar de muziek automatisch gaat spelen als je in bad bent gestapt? Of prefereer je meer een landelijke stijl in de badkamer?

Laat de badkamer een fijne woonplek zijn in huis. Comfortabel en creatief ingericht ademt de badkamer het karakter van de bewoners.