Heb je interesse in BMW occasions en ben je misschien aan het nadenken om een tweedehands BMW aan te schaffen? Doe dan eerst uitgebreid vooronderzoek, dit kan je natuurlijk online doen op het internet, maar je kan ook de diverse showrooms bezoeken.

BMW occasion

Je zou je eerst kunnen richten op het online zoeken. Hier kan je op vele websites een eerste selectie maken op bijvoorbeeld type, bouwjaar, model, garantie, brandstof, aandrijving, prijs en kilometerstand. Je zult er een groot aanbod van BMW occasions vinden. Je kunt zoeken bij de grote occasions websites, maar je kunt natuurlijk ook de particuliere online advertenties bekijken.

Ga je liever de showrooms langs? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn vele autobedrijven gespecialiseerd in o.a. BMW occasions voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Zij kunnen je ondersteunen bij de aanschaf van een BMW occasion en het onderhoud. Breng eerst eens een oriënterend bezoekje aan je lokale BMW specialist. Je kan hier misschien meteen wel een proefrit maken! Besluit je bij je lokale garage je BMW occasion aan te schaffen? Dan heb je meteen een fijn adres in de buurt voor onderhoud.

Een andere mogelijkheid is om bij een BMW garage een zoekopdracht te plaatsen. Jij geeft dan aan welke BMW occasion je precies wilt en de BMW specialist gaat voor jou op zoek. Zo weet je zeker dat je garantie krijgt en bij een goede betrouwbare garage bent.

Tips aankoop nieuwe BMW

Hoe je ook te werk gaat, onderstaande tips zullen je een eind op weg helpen.

Bepaal je budget. Heb je ook een auto om in te ruilen? Als je dan ongeveer de inruilwaarde van je huidige auto weet, dan zou je zo je budget kunnen bepalen. Weet je dit nog niet, rij dan even langs een BMW specialist en laat deze een inruilprijs voor je auto afgeven. Vind je de afgegeven prijs te laag, dan kan je altijd nog overwegen je auto zelf te verkopen. Het zorgt er in ieder geval voor dat je een indicatie hebt.

Met behulp van deze indicatie bescherm je jezelf tegen een impulsieve aankoop van een BMW occasion boven je budget. Je weet nu precies in welke prijsklasse je kunt zoeken.

Aan welke eisen moet je BMW occasion voldoen? Een erg belangrijke vraag om jezelf te stellen, zo kan je alvast een voorselectie maken. Stel jezelf eens de volgende vragen;

  • heb je een maximale kilometerstand in gedachten?
  • denk je aan een bepaald bouwjaar?
  • wil je airco of misschien wel stoelverwarming?
  • wil je een dieselmotor of benzinemotor met gastank?

BMW Kopen of leasen

Klik hier voor een actueel aanbod occasions, waaronder ook veel BMW’s!