Ben je geïnteresseerd in een gebruikte of tweedehands BMW? Op onze website vindt je naast nieuwe BMW’s ook een uitgebreid aanbod van overwegend jong gebruikte BMW occasions, met garantie, die altijd aan de allerhoogste eisen voldoen. Het aankopen van een tweedehands BMW is nog nooit zo gemakkelijk en plezierig geweest. Op de website kun je zoeken in de voorraad op merk, type, model, bouwjaar, aandrijving, brandstof, kilometerstand en prijs.

Tips BMW occasions

BMW liefhebbers die hebben besloten over te gaan tot de aankoop van een BMW occasion, willen graag zo snel mogelijk de nieuwe BMW berijden. Het is verstandig om voorafgaand aan de aankoop van je gebruikte BMW, onderstaande tips ter harte te nemen.

  • BMW occasion: Je hebt altijd al graag een BMW willen hebben. Je droom is vandaag uitgekomen, eindelijk is het zover, je kunt bijna niet meer wachten. Op zoek gaan naar je nieuwe BMW kan op verschillende manieren. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je een BMW koopt waar je later ook nog erg tevreden mee bent. Daarvoor is het belangrijk day t jij je nieuwe BMW koopt bij een goede en betrouwbare BMW specialist.
  • Inruilwaarde: Misschien ben je al eigenaar van een auto en wil jij deze auto verkopen. Ga eerst naar de BMW specialist en laat deze een inruilprijs voor je inruilauto afgeven. Mocht je van mening zijn dat jij zelf meer voor je auto kunt krijgen, kun je overwegen om je huidige auto zelf te verkopen.
  • Bepaal je budget: Als je de inruilwaarde van je huidige auto bij benadering weet, kun jij je budget bepalen. Het zorgt ervoor dat je niet in een opwelling impulsief een auto koopt waarvan je achter constateert dat dit boven je budget was. Zo weet je precies in welke prijsklasse jij je kunt begeven. Uiteraard zou je ook kunnen overwegen je nieuwe BMW te financieren.
  • Eisen BMW occasion: Bepaal aan welke eisen je nieuwe BMW moet voldoen. Je wilt misschien een BMW met een maximale kilometerstand en/of bouwjaar, een dieselmotor of benzinemotor met gastank. Misschien wil je wel airco en stoelverwarming in je nieuwe BMW. Het is goed om vooraf voor jezelf een lijst te maken met de wensen waaraan jou gebruikte BMW moet voldoen.
  • Gebruikte BMW zoeken: Je kunt op verschillende manieren op zoek gaan naar je nieuwe BMW. Ga altijd eerst naar je lokale BMW specialist. Zo weet je zeker dat je een auto koopt bij een goed bekend staande BMW garage en kun je direct een proefrit maken alvorens je de BMW gaat kopen.
  • BMW Googlen: Door het internet is het heel gemakkelijk om doelgericht te zoeken op een BMW occasions aan de hand van de door jouw opgeschreven eisen. Op internet is het grootste aanbod gebruikte BMW’s te vinden. Je kunt zoeken bij de grote occasions websites zoals bijvoorbeeld Marktplaats, Gaspedaal of Autotrader, maar je kunt ook de particuliere online advertenties bekijken.
  • Zoekopdracht: Je kunt ook bij de plaatselijke BMW garage een zoekopdracht plaatsen. Jij geeft aan welke BMW je precies wilt en de BMW specialist gaat voor jou op zoek. Zo weet je zeker dat je garantie krijgt en bij een goede betrouwbare garage bent.

BMW leasen

Op zoek naar privé lease? Ga dan naar private lease BMW.