U zoekt een boxspring?

De boxspring heeft de laatste jaren zijn echte doorbraak gemaakt. Steeds meer huishoudens hebben hebben een of meerdere boxsprings in huis staan. Deze matrassen zijn voorzien van een kern met veren. Hierdoor is er in de matras veel ruimte over voor een goede ventilatie en luchtcirculatie. Dit komt niet alleen de levensduur van de matras ten goede maar is ook nog eens beter voor je gezondheid. Bekijk hier welke voordelen er nog meer zijn.

Rugklachten

Mensen met rugklachten zijn een grote voorstander van boxsprings Door de stevige vering en goede circulatie biedt u uw rug de perfecte ondersteuning waardoor u goed uitgerust wakker wordt en minder rugpijn heeft dan bij een normale matras. U kunt uw huisarts of fysiotherapeut vragen of het voor u voordelen oplevert bij uw klachten.

Boxspring duur? Dat valt reuze mee bij de boxspringfabriek!

Het grote voordeel van de boxspringfabriek is dat ze de boxspring zelf produceren! Hierdoor zit er geen dure tussenhandelaar tussen u en de fabriek, en dat merkt u aan uw portemonnee! U kunt online bestellen maar u kunt natuurlijk ook een keer langskomen in de showroom om zelf te ervaren wat de voordelen van een boxspring zijn. Alle bedden die in de webshop staan hebben wij ook in de showroom. De showroom is ook op zondag geopend mits een van te voren een afspraak maakt.