Tijdens een vakantie Holterberg en omgeving verkennen is een hele belevenis. Deze locatie is bovendien leuk voor alle leeftijdsgroepen. In deze tekst zullen we echter in gaan op een specifieke leeftijdsgroep en uitleggen waarom een vakantie in een bungalow senioren aanspreekt. Want we zien bij Bungalowpark Holterberg dat dit een doelgroep is die graag naar ons park komt. En daar kunnen we ons natuurlijk alles bij voorstellen.

Bungalowpark Holterberg is op de eerste plaats een zeer goed toegankelijk park. Het ligt mooi verscholen in een bosrijke omgeving maar de grote doorgaande weg ligt toch maar op steenworp afstand. Door de natuurlijke afscheiding van het bos heeft u hier echter helemaal geen last van. Sterker nog, het breidt de mogelijkheden tot het maken van leuke uitstapjes alleen maar uit. Reden te meer om voor een vakantie Holterberg als bestemming te kiezen.

Naast de gunstige ligging van ons park is de omgeving ook zeer geschikt voor recreatie. Zo zijn er verschillende prachtige fiets- en wandelroutes door het natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Deze voeren u over heidevelden, bosrijke heuvels en een imposante begraafplaats van Canadese soldaten. Een uniek stukje Nederland dus.

Is onze bungalow senioren en kindvriendelijk? Jazeker!

Toch moeten we ook vooral niet vergeten te melden dat het op Bungalowpark Holterberg erg goed toeven is. Niet gek dat jaarlijks duizenden mensen voor een vakantie Holterberg en omgeving als bestemming kiezen.

Bungalowpark Holterberg heeft namelijk alles wat de moderne vakantieganger wenst: een heerlijk zwembad om in de ochtend een paar baantjes te trekken of om ’s avonds even lekker in uit te rusten, een goed restaurant waar u zowel kunt eten als maaltijden kunt ophalen en aantrekkelijke vakantiehuisjes die volledig uitgerust en schoon zijn. Niet gek dus dat onze bungalow senioren en jonge gezinnen en stellen trekt. Werkelijk iedereen kan bij ons een heerlijke tijd beleven.

Kijk daarom snel op onze website en boek één van de aantrekkelijke arrangementen. Bovendien hebben we speciale aanbiedingen zoals last minutes en boekingen in het laagseizoen. Bij ons hoeft vakantie dus ook niet duur te zijn. Tot snel!