Ongeacht uw leeftijd vindt u vast heerlijk om met uw geliefde of gezin op vakantie te gaan. Logisch, dat vinden de meeste mensen. Toch is het jammer dat senioren minder snel op vakantie gaan, om verschillende redenen. Wij zijn er namelijk het levende voorbeeld van dat dit niet nodig is. Bij Bungalowpark Holterberg blijkt namelijk dat u niet ver weg hoeft te gaan om toch heerlijk te kunnen ontspannen, wandelen en fietsen. Bovendien huurt u bij ons altijd een bungalow voor senioren, omdat ze allemaal gelijkvloers zijn.

Als u tijdens uw vakantie Holterberg en omgeving wil bezoeken weet u van tevoren al dat er in de omgeving genoeg is om te gaan bekijken. Niet voor niets ligt bungalowpark Holterberg namelijk in dit gebied. De omgeving biedt voor elk wat wils: zo zijn er de leuke steden Deventer en Rijssen, elk met een compleet eigen karakter. Deventer is natuurlijk een stuk groter, maar als u lekker een dagje wilt winkelen hoeft Rijssen hier echt niet voor onder te doen. En vanuit uw bungalow voor senioren is het stadje ook binnen enkele minuten te bereiken.

Onze bungalow voor senioren is helemaal gelijkvloers

Naast de leuke steden staat de omgeving rond Bungalowpark Holterberg natuurlijk ook bekend om haar natuurschoon. Met schitterende gebieden als de Sallandse Heuvelrug en de Borkeld in de buurt zijn er zoveel fiets- en wandelpaden in de omgeving dat u nog een tweede keer terug moet komen om ze allemaal te verkennen, zo groot is het aanbod.

Zo is het dus zeker dat als u ervoor kiest om tijdens uw vakantie Holterberg en omstreken te gaan bekijken, het u nooit teleur zal stellen. En omdat een vakantie Holterberg niet alleen bedoeld is om sportief te zijn, is er op ons park ook een mooi zwembad en een heerlijk restaurant. Want een vakantie moet wel een vakantie blijven, toch?