Veel mensen kijken als ze op zoek zijn naar een bungalow alleen maar of het gaan om een kindvriendelijk vakantiepark. Bij Vakantiepark Twente kijken we echter verder. Wij weten namelijk dat lang niet al onze gasten met kinderen naar ons park komen. Daarom hebben we, naast alle faciliteiten voor de kleinste gasten, ook voor andere doelgroepen faciliteiten aangebracht. Zo beschikken we over een grote motorstalling, zodat we ook rustig een bungalow voor motorrijders kunnen verhuren. Door op deze manier mee te denken zijn we voor iedereen interessant.

De meeste vakantieparken beginnen meteen over de omgeving als ze zichzelf willen aanprijzen. Dat kunnen wij natuurlijk ook doen, maar we beginnen liever bij onszelf. Van eigen kracht uitgaan is namelijk een belangrijke waarde binnen Vakantiepark Twente. Zo weten we zeker dat we een kindvriendelijk vakantiepark zijn omdat we beschikken over meerdere speeltuinen, een groot verwarmd zwembad en veel ruimte voor de kinderen om te spelen.

Maar we beschikken ook over een bungalow voor motorrijders. De omgeving van ons park is namelijk zeer geschikt om met de motor te verkennen, waardoor we besloten hebben deze groep mensen in onze armen te sluiten. Niet voor niets hebben we zelfs een speciale stalling gebouwd voor hun voertuigen.

Wij hebben een echte bungalow voor motorrijders

Bij Vakantiepark Twente komen motorrijders er bovendien in de foyer al achter dat de eigenaren van het park ook houden van tweewielers. Hoe dat komt houden we als een verrassing, maar we weten zeker dat uw mond open zal vallen als u bij ons binnenkomt.

De foyer en het aangrenzende restaurant tonen bovendien nog maar eens aan dat we ook een ideaal en kindvriendelijk vakantiepark zijn voor jonge gezinnen. Want vanuit het restaurant heeft u bijvoorbeeld een goed overzicht over zwembad, zodat u altijd uw kinderen in de gaten kunt houden als u zelf lekker wat wilt drinken.

Hoog tijd dus om eens op onze website te kijken en een luxe accommodatie te boeken. We weten zeker dat u bij ons geniet en helemaal tot rust komt.