Iedereen is deze maanden aan vakantie toe. De meeste mensen hebben sinds de zomer van vorig jaar geen vakantie meer gehad en het hele jaar hard gewerkt. Daarom is het lekker om een paar vrije weken in het vooruitzicht te hebben. Daarvoor hoeft u niet naar het buitenland, want weet u wel dat voor een vakantie in een bungalowpark Holten de ideale locatie is? Bij Vakantiepark Holterberg weten we dat natuurlijk wel. Wij hebben namelijk alles in huis om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Als u een vakantiepark in Holten zoekt, wat zijn dan de dingen die u het liefst op het park tegenkomt? In eerste instantie waarschijnlijk een mooie, schone bungalow met goede bedden. Het is namelijk de bedoeling om volledig te kunnen ontspannen en uitgerust weer naar huis te kunnen. Verder wilt u ook dat er schoon sanitair in het huisje zit. U komt namelijk naar Vakantiepark Holterberg omdat u niet wilt kamperen. Daar moet u namelijk het sanitair delen met alle andere gasten. Wat interieur en comfort betreft zijn de huisjes bij ons van alle gemakken voorzien.

In een bungalowpark Holten komt u helemaal tot rust

Bij Vakantiepark Holterberg weten we dat u ook buiten de accommodatie iets van ons verwacht. U hoopt namelijk dat u tijdens uw verblijf op ons vakantiepark Holten en omgeving kunt verkennen. Daarom helpen we u bij Bungalowpark Holten graag bij het uitzoeken van mooie fiets- en wandelroutes en wijzen we u met veel plezier op de hoogtepunten uit de omgeving. Zo zorgen we ervoor dat u voor een verblijf op een vakantiepark Holten aan iedereen zult aanraden.

Daarnaast hebben we op Bungalowpark Holten een mooi zwembad, een uitgebreide speeltuin en goede horeca. Alles dus om niet alleen zelf te kunnen genieten, maar om ook uw kinderen een heerlijke tijd te laten hebben. Kijk dus snel op onze website en reserveer een huisje. Wij zijn klaar om u op ons park te verwelkomen.