De schoolvakanties zijn op de meeste plekken in Nederland al weer begonnen. Heerlijk een paar weken vrij, denken de kinderen. Voor de ouders is het soms een heel ander verhaal: alle klasgenootjes van de zoon of dochter gaan op vakantie, dus eigenlijk moeten ze zelf ook wel. In zo’n geval is het een goed idee om een bungalowpark met kinderen te bezoeken. Daar hebben de kleintjes namelijk een heerlijke tijd, en komt u zelf ook helemaal tot rust. En als zwembad Twenhaarsveld ook nog eens in de buurt is, kan het helemaal niet meer stuk.

In deze inleiding hebben we het natuurlijk over Vakantiepark Holten, midden in de schitterende Twentse natuur. Maar ook het charmante Salland ligt om de hoek, waardoor de keus aan activiteiten en natuurgebieden enorm is. Nu zult u denken: natuurgebieden, wandelen, fietsen, daar hebben mijn kinderen geen zin in. Gelukkig is er veel meer te doen dan alleen buiten het park recreëren. Op het park is namelijk een zwembad en een speeltuin, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. En gezien het kleinschalige karakter van het park, is het perfect om dit bungalowpark met kinderen te bezoeken.

Bungalowpark met kinderen hoeft niet duur te zijn

Naast het zwembad op Vakantiepark Holten is ook het Twenhaarsveld om de hoek. Dit grote zwembad met royaal buitenbad is de perfecte plek om op een zomerse dag lekker te genieten en tot rust te komen. Ook met kinderen is dit een goede uitvalsbasis omdat er altijd gediplomeerde badmeesters aanwezig zijn die de badgasten in de gaten houden. Niet voor niets is het op zwembad Twenhaarsveld in de zomer ook altijd een drukte van jewelste.

Al met al zijn er dus genoeg redenen te noemen om eens lekker naar ons park te komen. Heeft u dus nog geen vakantie geboekt, maar wilt u er nog wel lekker tussenuit, kijk dan snel op onze website en boek een verblijf. Wij zorgen ervoor dat uw vakantie op Vakantiepark Holten een gegarandeerd succes wordt. Tot snel!