De meeste mensen komen met de auto naar ons park. Een enkeling komt zelfs met de fiets of de bromfiets. Maar we merken tegelijkertijd dat er steeds meer mensen zijn die graag met de motor op vakantie gaan. Om deze mensen ook in eigen land een geweldige tijd te bieden kunt u ons bungalowpark met motor bezoeken. Want daar zijn wij namelijk helemaal op ingesteld. Bij Vakantiepark Overijssel hebben we namelijk een speciale stalling laten bouwen waar u uw motor gratis in kunt stallen. Lekker veilig, dus.

Natuurlijk zijn we een kindvriendelijk bungalowpark, want wij weten ook wel dat er veel mensen zijn die met name met jonge kinderen in Nederland op vakantie willen gaan. Ze willen namelijk niet al te lang in de auto zitten en toch een paar heerlijke weken beleven. Niet voor niets komt deze doelgroep al jaren met veel plezier naar Vakantiepark Overijssel. Maar we krijgen ook steeds meer mensen die ons bungalowpark met motor willen bezoeken. En dat is niet voor niets. Want om deze doelgroep een leuke tijd te bezorgen hebben we de laatste jaren flink in extra faciliteiten geïnvesteerd.

Bezoek ons bungalowpark met motor of auto, het is aan u

Dat betekent niet dat we een kindvriendelijk bungalowpark zijn die zich eigenlijk alleen richt op motorrijders. Ondanks dat we er zelf ook een voorliefde voor hebben maken we namelijk geen onderscheid tussen onze gasten. Ze zijn ons allemaal even lief.

Om een boeking te doen bij vakantiepark Overijssel hoeft u alleen maar even onze website te bezoeken. Daar merkt u direct dat het hier om een kindvriendelijk bungalowpark gaat, want u ziet op de site veel afbeeldingen van mooie speeltuinen en een lekker verwarmd zwembad. Maar ook aan de veiligheid is gedacht, maakt u zich daar maar geen zorgen over.

Kunnen we u binnenkort een keer verwelkomen op ons park? We hopen van wel. Daarom hebben we zelfs een paar speciale arrangementen samengesteld die zo scherp geprijsd zijn dat ze u wel over de streep moeten trekken. Tot snel!