Het is alweer eind maart en de zon begint weer steeds vaker te schijnen. En u heeft hem nu al zo lang in de schuur aan de druppellader staan dat u niet kunt wachten om hem er weer uit te halen. Als echte liefhebben weet u dan natuurlijk meteen waar we het over hebben: de motor. En als u dan toch weer wilt gaan rijden, waarom dan niet een paar dagen een nieuwe omgeving verkennen om het seizoen mee te beginnen? Want bij ons is het geen probleem om ons bungalowpark op de motor te bezoeken.Motorfiets

Dat we een kindvriendelijk bungalowpark zijn dat weet in onze omgeving iedereen. En dat we echte motor en brommerliefhebbers zijn ook. Maar dat is bij onze gasten weer wat minder bekend. Vandaar dat we deze teksten schrijven. We willen namelijk dat de Nederlandse motorrijders weten dat ze op dit kindvriendelijk bungalowpark van harte welkom zijn. Want er wordt onterecht wel eens met een scheve blik naar motorrijders gekeken, alsof het roekeloze en asociale mensen zijn die een gevaar vormen voor anderen. Maar op een kindvriendelijk bungalowpark als de onze weten we wel beter. Daar zijn alle rijders van harte welkom, met of zonder hun motor!

Bungalowpark op de motor in de zomer

Natuurlijk is het belangrijk om met mooi weer op de motor te kunnen zitten. Maar het is in Nederland nou eenmaal niet zo heel vaak een week achter elkaar stralend. Daarom hebben we bij Vakantiepark Overijssel ook genoeg te bieden bij slecht weer. Want ook als we nu, tijdens het schrijven, naar buiten kijken, regent het bij Vakantiepark Overijssel.

Toch zijn er veel mensen die om ons heen genieten van een goede kop koffie, een lekkere lunch of van hun luxe accommodatie. En daar kunt u ook bij horen. Het enige dat u hoeft te doen is op de website van Vakantiepark Overijssel een accommodatie te boeken.