We snappen best dat veel mensen met jonge kinderen op zoek zijn naar een kindvriendelijke bungalow. Daarom hebben we die op ons park ook in overvloed. Maar we realiseren ons tegelijkertijd dat lang niet al onze gasten met jonge kinderen naar ons park komen. Daarom hebben we ook verschillende huisjes die helemaal aansluiten op de wensen van senioren. En omdat u bij Bungalowpark Overijssel een levendige en groene omgeving vindt, weten we zeker dat u het bij ons helemaal naar uw zin zult hebben. Kijk maar eens op onze website waarom!

Wie op kindvriendelijke bungalow zoekt op internet vindt Bungalowpark Overijssel op de eerste pagina. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met verschillende speeltuinen, een heerlijk zwembad met lekker verwarmd water en alle ruimte om zich helemaal uit te leven zijn kinderen namelijk van harte welkom bij ons. Bovendien merken we aan ze dat ze het allemaal geweldig vinden om een paard dagen bij Bungalowpark Twente te zijn.

Maar er is meer. Ook voor actieve senioren zijn wij namelijk de perfecte vakantiebestemming. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens bij stilgestaan dat Bungalowpark Twente aan de rand van een heus Nationaal Park ligt? En dat u in dat park meerdere kilometers aan fiets- en wandelroutes vindt? Als natuurliefhebber komt u bij ons dan ook helemaal aan uw trekken.

Bungalowpark Overijssel zorgt ook voor de inwendige mens

Als u na één van deze tochten terugkomt bij Bungalowpark Twente wilt u natuurlijk wel even iets lekkers kunnen eten. Daarom beschikken we op ons park over een goed restaurant en verschillende afhaalgerechten. Er is dus altijd wel iets te vinden waar u zin in heeft. Bovendien zijn de leuke steden Rijssen en Deventer bij ons park in de buurt, en vindt u in het gezellige dorp Holten allerlei leuke restaurants die u beslist eens moet proberen.

Zoals u merkt zijn er ontzettend veel verschillende redenen te bedenken om eens bij ons park op bezoek te komen. Het enige dat u hoeft te doen is één van onze luxe bungalows boeken. En dat kan gemakkelijk op onze website, waar u ook foto’s van onze kindvriendelijke bungalow vindt.