U ziet ze alweer dagelijks op TV en hoort ze alweer op de radio: spotjes voor een vakantie in de aankomende zomer. Veel berichten gaan over verre oorden met mooie witte stranden, een lekkere warme zon en een leuk animatieteam. Het klinkt als het paradijs en u wilt direct boeken. Tot u aan het eind van het spotje hoort wat zo’n vakantie moet kosten. Laten wij daarom een realistisch praatje houden: kom eens op bezoek bij Bungalowpark Salland, waar u voor een eerlijke prijs een heerlijke tijd kunt hebben.

Heeft u er al eens aan gedacht om op vakantie in Twente te gaan? Misschien niet. In dat geval is het goed dat wij er nu eens over beginnen. Het is namelijk één van de mooiste regio’s van Nederland en leent zich perfect voor een heerlijke vakantie, in welk jaargetijde u ook weg wilt.

Denk er bijvoorbeeld eens aan om tijdens een vakantie in Twente een bungalow voor senioren te huren. Een bungalow voor senioren, ja. Dat klinkt misschien een beetje oubollig, maar als u op ons park kijkt merkt u al gauw dat daar echt geen sprake van is.

De vele mogelijkheden van Bungalowpark Salland

Als u zo’n bungalow voor senioren in Bungalowpark Salland gehuurd heeft wilt u natuurlijk niet tijdens uw hele verblijf in het huisje blijven zitten. Gelukkig hoeft dat tijdens een vakantie in Twente ook niet. Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende grote natuurgebieden in de regio liggen, waar u in elk geval mooie wandel- en fietsroutes vindt?

En bent u al wel eens in leuke Twentse plaatsjes als Ootmarsum en Delden geweest? Vast niet, terwijl ze een bezoek meer dan waard zijn. Het enige dat u hoeft te doen om daar eens te komen is een kijkje nemen op onze website. Dan horen we na uw verblijf graag waarom ook u zo tevreden bent over een bezoek aan deze prachtige streek.

Wij vinden namelijk dat een vakantie niet altijd een vermogen hoeft te kosten, maar dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn. Tot snel in Twente!