Het is voorjaar, het vakantiegevoel begint al weer een beetje te dagen. Er even helemaal tussen uit met het gezin. Alle vrijheid en privacy en toch ook alle luxes van een bungalowpark. Dat ontspannen gevoel in een rustige en vooral prachtige natuur in de omgeving Twente en Salland in Overijssel krijgt u op ons bungalowpark. Niets hoeft, alles mag.

De verblijven op ons bungalowpark zijn zowel te koop als te huur en bieden aan ieder gezin wat wils. Met verblijven voor 2 tot 8 personen is een bungalow voor vrijwel iedere gezinssituatie geschikt. Onze woningen zijn uitgerust met de meest moderne faciliteiten en zijn energieneutraal. Natuurliefhebbers zullen zich bij binnenkomst in het bungalowpark al direct op hun gemakt voelen. Door de ruime indeling en door zo veel mogelijk rekening te houden met de facetten van de natuur is het park feilloos geïntegreerd in een natuurlijke omgeving.

Service op het bungalowpark

Naast de gebruikelijke luxe van een bungalow op een bungalowpark bieden wij als standaard net even een stukje meer service. Onze vriendelijke medewerkers staan te allen tijde ter uw beschikking voor vragen en helpen u graag met klussen en/of schoonmaken.  Niet voor niets ontvingen wij in 2012 de award voor bungalowpark van het jaar. Hygiëne en persoonlijke assistentie staan, precies zoals u van een familiebedrijf mag verwachten, hoog in ons vaandel.

 Kopen of huren op het bungalowpark

Belt u gerust voor een vrijblijvende offerte indien u geïnteresseerd bent in het kopen van een verblijf op ons ruimtelijk ingedeelde bungalowpark. Uiteraard bent u ook van harte welkom om eens een kijkje te nemen in een van onze verblijven. Op deze manier kunt u zelf beoordelen!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een bungalow? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met de receptie van het bungalowpark of kom langs en maak een wandeling op ons uitgestrekte terrein.

Wij horen graag uw reactie en zijn erg benieuwd naar uw mening, dus kom langs en oordeel zelf!