Een kilometerregistratie systeem van Cartracker kan veel voordelen met zich mee brengen. Het levert namelijk vooral besparingen op. Maar wat zijn die voordelen en hoe kan het systeem voordelig zijn voor uw bedrijf?

Werking van het kilometerregistratiesysteem?

Een kilometerregistratie systeem van Cartracker is bijzonder nauwkeurig. Het systeem legt namelijk de coördinaten vast die met het voertuig afgelegd worden. Zo wordt er elke 5 seconden een update gegeven en daarom is het systeem erg actueel. Het systeem is veel accurater dan de kilometerteller. Ook is het kilometerregistratie systeem gecertificeerd als RitregistratieSysteem. Daarmee voldoet het systeem aan de steeds strengere eisen van de belastingdienst. Hiermee wordt het risico op een boete of naheffing volledig uitgesloten!

Met het kilometerregistratie systeem worden alle kilometer geheel automatisch per auto, per medewerker en per rit geregistreerd. Zo kunnen er eenvoudig rapportages worden gemaakt en zelfs het indienen van de kilometerregistratie voor de belastingaangifte is met Cartracker een kleine moeite. Met één druk op de knop worden de rapportages opgemaakt en verzonden naar de mailbox.

Waarom zou u een kilometerregistratiesysteem van Cartracker nemen?

Het systeem vergroot de efficiency binnen het bedrijf. Het is namelijk makkelijk om route’s aan te passen en te kijken naar het verbruik van medewerkers. Zo worden de kosten verminderd binnen het bedrijf en hoeft u ook geen extern persoon in te huren om de jaarlijkse opgave bij de belastingdienst uit te voeren.
Ten slotte wordt de uitstoot van CO2 ook verminderd doordat er minder kilometers worden gereden.