Rober Kranenborg, Jacob Jan Boerma, Herman den Blijker en Jonnie en Thérèse Boerg gaan samen de strijd aan. Dit keer geen culinaire creativiteit op het bord, maar een design uitdaging voor het goede doel. De chef-koks gaan samen met designer Robert Kolenik aan de slag om om een geheel eigen design stoel te ontwerpen. Een verfrissend en uniek meubeldesign passend bij de chef-kok. Het uiteindelijke ontwerp van de stoel wordt geproduceerd door Kaja horeca interieurs.

Ambassadeur van eigen Design stoel

Uiteindelijk gaan de hun stoel te promoten en te verkopen. Zij zijn de ambassadeur van hun stoel en voor het door hun gekozen goede doel. De nettowinst van de design stoel is bestemd voor de goede doelen: Kika, Warchild, Johan Cruyff foundation, Orange Babies en Plastic Soup.

De design stoelen zijn zeer uniek en nog goed voor het goede doel ook. De stoelen zijn verkrijgbaar vanaf januari 2014!

Over de foundation

De Chairs4Chairity® foundation houdt zich bezig met het ontwikkelen van aansprekende initiatieven, waarin stoelen een sleutelrol vervullen, om funding te genereren voor goede doelen die zich nadrukkelijk focussen op de ontwikkeling van kinderen. Het klinkt misschien cliché, maar naar onze mening hebben kinderen de toekomst. Daarom geloven wij in het focussen op ontwikkeling van kinderen. In de breedste zin van het woord. Onder andere door educatie, gezond heid, voeding, sport etc. Daarmee wordt de basis gelegd voor de ontwikkeling richting een betere toekomst. Voor elk kind als individu, maar ook voor een heel land en uiteindelijk zelfs voor de wereld.