Je zult het vast wel herkennen: zit je net lekker in de tuin een beetje uit te rusten, valt er vlak naast je – als je geluk hebt tenminste – een dikke klodder vogelpoep op de grond. Je realiseert je direct dat je wel erg veel geluk hebt gehad dat de vogel je niet geraakt heeft. Waarom moet je dan wel accepteren dat die vogels je hele huis onder poepen, zodat je regelmatig een gevelreiniging moet laten uitvoeren?

duivenwering plaatsen

Zo’n gevelreiniging, en als je een beetje pech hebt ook een zonwering reiniging, kun je voorkomen. Laat door een vakman bijvoorbeeld een duivenwering plaatsen. Het ziet er misschien een beetje dieronvriendelijk uit, maar dat is niet zo. De vogels weten heel goed waar ze wel en niet op kunnen zitten. Ze zullen zich dan ook niet bezeren aan de roosters. Duivenwering plaatsen werkt dus perfect, en je huis blijft ook nog eens lekker schoon.

Natuurlijk kan het gebeuren: is er net iemand langs geweest voor duivenwering plaatsen, blijkt op de een of andere manier je zonwering toch helemaal vies te zijn. Dan is het prettig om te weten dat je direct iemand kunt bellen die gespecialiseerd is in zonwering reiniging. Deze vorm van zonwering reiniging laat, net zoals bij gevelreiniging, je product er weer als nieuw uitzien.

Duivenwering plaatsen is onopvallend

Een schone en goed onderhouden woning zorgt voor een hogere waarde. Dat klinkt heel logisch. Maar waarom laat dan niet iedereen met enige regelmaat een gevelreiniging uitvoeren. Tijdens zo’n reiniging wordt met speciale producten de gevel weer vakkundig opgepoetst, zodat de oorspronkelijke kleur van de ondergrond weer helemaal terug komt.

Hetzelfde geld voor zonwering reiniging. Als je voor een groot bedrag een schitterende zonwering hebt aangeschaft die bovendien precies bij de uitstraling van jullie huis past, dan is het toch zonde om deze aan te laten tasten door het weer, vogelpoep en andere factoren? Laat daarom regelmatig een zonwering reiniging uitvoeren. En als je het helemaal efficiënt wilt doen, laat deze combineren met een uitgebreide gevelreiniging. Dan weet je zeker dat je weer een hele tijd tegen een fris huis aan kunt kijken. Een huis waarvan het lijkt alsof het net is gebouwd.