Of je het nou leuk vindt of niet, één keer per jaar moet je een weekend met de hele familie op pad.

En als je nou vooraf niet zo heel veel zin hebt in die trip, dan moet je achteraf eigenlijk altijd toegeven dat op de vakantieboerderij het eigenlijk best gezellig was. En de reden is misschien wel bijzonder: want dat opa en oma er weer bij waren is toch wel heel speciaal. Denk daarom niet na of je dit jaar wel mee wilt gaan op het jaarlijkse uitje, maar denk mee over welk groepsverblijf jullie dit jaar weer zullen bezoeken.Groepsverblijf

Het is voor jullie elk jaar weer lastig om een geschikte groepsaccommodatie te vinden. Niet in de laatste plaats omdat de samenstelling van de familie nogal vaak verandert. Zo hebben er een paar neven en nichten al kinderen, zijn er ook een paar bij die ineens geen relatie meer hebben en niet alle kleinkinderen kunnen mee omdat ze in het weekend belangrijke sportwedstrijden hebt. Voordat je een groepsaccommodatie boekt is het dan ook heel belangrijk om duidelijk te hebben met hoeveel personen je op pad gaat. Want het is jammer om een groepsaccommodatie voor 18 personen te huren en te betalen, terwijl je die achteraf maar voor de helft gebruikt.

Een groepsverblijf op maat huren

Nou is het bij ons zo dat als er achteraf nog een verandering in de groepssamenstelling is, we altijd kunnen kijken of er nog een andere vakantieboerderij beschikbaar is. Wij hebben namelijk niet één vakantieboerderij in de aanbieding, maar een heleboel.

Daarom is er altijd wel één te vinden waar u met uw gezelschap in terecht kunt. En willen opa en oma een eigen slaapkamer, dan kan dat natuurlijk geregeld worden. En de kinderen een slaapzaal? Ook geen probleem. Wie bij ons een vakantieboerderij huurt weet dus altijd zeker dat er niemand is die ontevreden zal zijn!