Als u een verblijf in één van onze groepshuizen boekt is het niet gek dat u niet veel weet van de historie van alle panden. U bent er immers nog nooit geweest en het is ook niet belangrijk voor uw verblijf. U moet het namelijk zelf leuk maken, daar gaan geen geschiedenisles verandering in brengen. Toch is het leuk om te weten waarvoor de vakantieboerderij vroeger is gebruikt. Dat brengt namelijk nog meer karakter in een groot vakantiehuis.

Als u weet dat u in een oude boerderij gaat slapen bent u vast benieuwd of er ooit dieren in het complex gelopen hebben. In veel van de gevallen is dit echt waar. Zo is het bijvoorbeeld gebeurd dat de zaal die nu gebruikt wordt als slaapzaak ooit diende als koeienstal. Niet dat u daar nu nog iets van merkt, maar toch, het is leuk om te weten.

Zeker als u uit een stedelijke omgeving komt is het bijzonder om te verblijven in een groot vakantiehuis waar vroeger de beesten door de huidige slaapkamers liepen. Maar ook in de woonkamer is in de tijd veel veranderd. Zo werden die in veel van onze groepshuizen gebruikt als woonkamer, keuken en werkkamer in één.

Een vakantieboerderij is nu een bron van plezier

Waar de boeren nog liepen te zwoegen in onze groepshuizen zijn de mensen die nu in de woningen verblijven een stuk minder druk. Een omgebouwde boerderij wordt in ons geval niet voor niets een groot vakantiehuis genoemd.

En daar kunt u van komen genieten. Sterker nog, binnen vijf minuten kunt u op onze website een boeking doen. Het enige dat u hoeft te doen is een geschikte accommodatie zoeken en uw gegevens in te vullen. Alles gaat vervolgens vanzelf. En als u aanvullende wensen heeft kunt u deze natuurlijk ook aan ons doorgeven. Wij proberen het u namelijk zoveel mogelijk naar het zin te maken.