Droomt u er misschien al jaren van om een eigen webshop te beginnen? Of heeft u het plan onlangs opgevat en wilt u er wel iets meer van weten? Een winkel opzetten is ten tijde van de online wereld behoorlijk eenvoudig geworden. Toch zien veel mensen er vaak tegenop, doordat ze te weinig kennis hebben van de software en verstrikt raken in begrippen als html-codering en affiliate links. Daarom zien zij er meteen maar helemaal vanaf. Dankzij CCV Shop is het opzetten van een webshop echter voor iedereen mogelijk geworden. Een overzichtelijke onderhoudstool zorgt ervoor dat u de producten gemakkelijk online kan zetten en ook de rest van het proces spreekt eigenlijk voor zich. Ga even met ons mee en neem een kijkje in dit duidelijke programma.

Een webshop beginnen met CCV Shop

CCV Shop levert niet alleen de software voor uw webwinkel, maar zorgt bijvoorbeeld ook voor de hosting en een eigen mailadres. Zo krijgt uw webshop meteen een professionele uitstraling en een duidelijk virtueel aanspreekpunt. Doordat de koppelingen met de betalingssystemen al bestaan, hoeft u niet bang te zijn voor ingewikkelde betaalmethodes. Kies bijvoorbeeld voor betalingen via iDEAL, PayPal of creditcard. De uitgebreide lay-out-mogelijkheden zorgen ervoor dat u gemakkelijk voor een geheel eigen uitstraling voor uw webshop kunt kiezen. Bij CCV Shop bedraagt de contractperiode slechts een maand, zodat u nergens aan vastzit. Dit bedrijf biedt meerdere pakketten aan, zodat u zelf de keuze hebt hoe uitgebreid u uw webshop wilt maken.

De promotie van uw webshop

Natuurlijk heeft u al goed nagedacht over de producten die u wilt verkopen via uw webshop. Hoe zorgt u er nu voor dat uw webshop ook in de picture komt op het wereldwijde net? Daarvoor is het belangrijk dat u op vergelijkingssites en andere sites terechtkomt om uw shop te promoten. Door externe koppelingen met sites die interessant zijn voor uw specifieke producten zorgt u voor een goede start van uw webshop. Ook hier besteedt CCV Shop aandacht aan. In de tijd dat iedereen snel even op zijn telefoon of tablet een website checkt of naar een product zoekt, is het ook belangrijk om voor een mobiele versie van uw webshop te zorgen. Verwacht u interesse voor uw shop over de grenzen? Een meertalige versie met een duidelijke menu waar de klant kan kiezen voor de taal waarin hij aangesproken wil worden, is dan een goede optie. Zorg dat u een professionele vertaling beschikbaar heeft. Dit geldt niet alleen voor de omschrijving van uw producten maar ook voor de standaard leverings- en betalingsregelingen. Wilt u echt vertrouwen wekken bij uw klanten? Denk dan eens na over webshop keurmerken. Als bezoekers het logo van het keurmerk op een webshop zien, bestellen zij eerder. Zo zet u niet alleen een online klantenkring op, maar breidt u deze ook gemakkelijk uit!