Heeft u een eigen onderneming of wilt u graag als particulier geen gratis outlook account (..@outlook.com), dan kunt u overwegen om een eigen e-mail adres aan te maken. (….@uwnaam.nl)

Mogelijkheden email aanmaken

Een email aanmaken is niet moeilijk en het vergt een aantal minuten. U heeft twee verschillende opties, u kunt ervoor kiezen om een e-mailadres aan te maken en deze doorverwijzen richting uw gratis outlook.com account of u kunt een email aanmaken met hosting, zodat u uw eigen e-mail box heeft die u via de browser kunt benaderen.
De eerste optie is goedkoper omdat u alleen een domeinnaam nodig heeft, de andere optie moet u ook hosting aanschaffen.

Ervan uitgaande dat u professioneel bezig wilt met uw account dan raden wij aan om een e-mailadres inclusief hosting af te nemen, bekijk de link voor de diverse mogelijkheden.

Verschil tussen IMAP en POP

Uw email als POP instellen heeft als voordeel dat uw e-mailbox zo groot is als harde schijf van uw computer, het geeft alleen nadelen indien u gebruik wilt maken van uw e-mail op diverse apparaten. IMAP geeft u de mogelijkheid om uw inbox als een enkele opslagplaats te benaderen. Indien u dus bijvoorbeeld uw e-mail verwijderd van uw telefoon dan wordt de e-mail van de server verwijderd, dus ook direct op uw thuis pc etc. De instellingen voor het instellen van een POP of IMAP account kunt u vinden in de link in dit bericht.

Start direct met het vastleggen van uw eigen e-mailadres en kom professioneel over richting uw klanten.