Twee weken geleden is de aanbouw van onze garage begonnen, dus mijn vrouw en ik gingen op zoek naar garagedeuren. We hebben even op internet gekeken welk bedrijf in Enschede dit verzorgt. Het is een nieuwbouw woning en we zijn van plan hier nog minstens 10 jaar te blijven wonen, dus goede kwaliteit van de garagedeuren is een must. We kwamen terecht bij een bedrijf gelegen in het Euregio bedrijven park.

De garage zit vast aan het huis en er is ook een doorgang vanaf het huis, dus het is erg belangrijk dat de garagedeuren goed isoleren. Bij aankomst keken we onze ogen uit. We hadden beiden nooit verwacht zoveel keus te hebben in garagedeuren! We deden allebei maar alsof we niet heel erg positief verrast waren en deden net alsof we veel verstand hebben van garagedeuren. Hier hadden we achteraf spijt van. Een van de vragen die bijvoorbeeld gesteld werden was: “Waar gaat uw voorkeur naar uit: Een sectionaaldeur, een kanteldeur of een roldeur? We hebben toen maar eerlijk toegegeven dat we er toch niet zoveel verstand van hebben en hebben alle goede hulp met open armen ontvangen. We hebben daarna geen seconde meer getwijfeld en besloten eens goed rond te kijken wat er nog meer te verkrijgen was.

 Bijpassende rolluiken bij de garagedeuren, iets waar we nooit aan hadden gedacht

Mijn vrouw werkt in de zorg en werkt ook vaak nachtdiensten, dus slaapt dikwijls overdag. In ons vorige huis had ze hier altijd veel moeite mee en hadden we geen fatsoenlijke zonwering, dus we hadden al besloten om qua zonwering donkere gordijnen te nemen, zodat dit beter zou lukken. Wederom gingen wij naar de aardige verkoper en vroegen advies. Hij raadde ons aan rolluiken aan te schaffen en liet ons een voorbeeld zien. Niet alleen lieten deze rolluiken helemaal geen licht door, maar de rolluiken werkten ook nog eens isolerend en maken inbraak een stuk moeilijker! En het mooiste deel komt nog, ze passen perfect bij onze garagedeuren! Zoals ik al zei is zonwering voor mijn vrouw erg belangrijk omdat ze vaak ’s nachts werkt. Wat ze soms heerlijk vindt is even een uurtje slapen op de bank voor het eten, zodat ze goed uitgerust naar haar werk kan gaan. Dus ook beneden moet er zonwering worden aangeschaft. De verkoper gaf ons perfect advies over hoe zowel de garagedeuren als de rolluiken en de overige zonwering op elkaar aan te passen en we konden niet blijer zijn met onze keuzes.