Aanbod handel en partijen

Net lazen wij een artikel dat sinterklaas meer tweedehands cadeautjes gaat kopen omdat er minder ruimte is dit jaar voor luxe artikelen. Natuurlijk kunt u hup in de auto spingen en elke kringloop in Nederland gaan afrijden maar met de vele verkoop/aanbod websites op het internet is dit nou ook weer niet nodig .

Website

Het internet staat bomvol met tweedehands spullen en bij sommige websites worden spulletjes zelfs gratis weggedaan. Ook Facebook vertoont groepen die deze items in hun eigen regio gratis aanbieden, soms bijna als nieuw. Wat bij de een gigantisch in de weg staat kan weer dankbaar opgenomen worden in een ander gezin.

Verkocht

Maar niet iedereen wil in een groep functioneren en wil het liefst een paar centen terug zien van zijn of haar aangeboden spulletjes. Soms is hier veel geld voor betaald dan zoek je een ruimte waar dit het liefst gratis verkocht mag worden.

Advertentie

Wij hebben deze ruimte voor u tot uw beschikking en u mag hiervan gebruik maken door eerst een account aan te maken of in te loggen via Facebook. Per advertentie kunt u 8 foto’s plaatsen om het geheel duidelijk over te laten komen bij een eventuele koper. Via uw eigen foto galerij kan de klant in een opslag zien wat u allemaal aanbiedt.

Gratis

Het maken van een advertentie gaat overigens zeer makkelijk, mocht u hier wel problemen mee hebben dan kan u de hulp pagina inschakelen om u zo door de website heen te loodsen.  Hierin bevind zich ook een maten tabel voor kleding dames, heren, baby en kinderen. Deze service is gratis voor u aangemaakt.