Nederlanders zijn geboren in Nederland, dat is een feit. Nederlanders houden niet zo van groepsaccommodaties, dat is een aanname. In de vorige twee zinnen is het verschil tussen een feit en een aanname heel duidelijk weergegeven. En uiteraard is er niet voor niets voor dit voorbeeld gekozen.

Wat veel Nederlanders namelijk niet weten is dat ons land perfecte mogelijkheden biedt voor een vakantie in eigen land. Wie met het gezin op vakantie wil hoeft niet direct naar een ver land, maar kan ook gewoon naar een van de vele groepsaccommodaties die ons land rijk is. Er zijn groepsaccommodaties die ruimte bieden aan 2 tot 25 mensen. Het leuke van een dergelijke vakantie is dat je niet ver hoeft te reizen en dat de nadruk van de trip ligt op de gezelligheid. Families die hun vakantie doorbrengen in groepsaccommodaties geven namelijk aan een stuk dichter tot elkaar te zijn gekomen en enorme gezelligheid hebben beleefd. Het is wetenschappelijk bewezen dat een weekend met het gezin en een van de mooie groepsaccommodaties de onderlinge band tussen gezinsleden versterkt.

De omgeving waarin de groepsaccommodaties liggen

Ons land heeft prachtige natuurgebieden waarin de meest mooie planten en dieren kunnen worden aangetroffen. Groepsaccommodaties op de Veluwe bijvoorbeeld zijn zo efficiënt gebouwd dat deze milieuneutraal kunnen bestaan. Afvalstoffen worden op natuurlijke wijze afgebroken en de groepsaccommodaties zijn in sommige gevallen zelfs gecamoufleerd om nog beter in het landschap opgenomen te worden.  Hygiëne is een belangrijk aspect in deze omgeving. Doordat bij de bouw van de meeste locaties rekening is gehouden met de uitstoot van afvalstoffen en het lozen van afvalwater is een omgeving neutrale cirkel ontstaan. Hygiëne binnen de groepsaccommodaties is daarbij niet uit het oog verloren. Biologisch afbreekbare zepen zijn onderdeel van het standaard pakket voor als u intrek neemt in een van de mooie huizen. Voor wie zich niet aangesproken voelt tot de natuur is er uiteraard altijd nog de mogelijkheid om een hotel te boeken. Want ook dat kan reuze gezellig zijn.