Bij Groepsaccommodatie Overijssel proberen we ons altijd zo goed mogelijk te verplaatsen in onze gasten. En om eerlijk te zijn lukt dat heel aardig, blijkt uit de reacties van mensen die een paar dagen in één van onze accommodaties hebben gezeten. En omdat u bij ons een groepsaccommodatie goedkoop kunt boeken, bijvoorbeeld in het geval van groepskamperen, blijft dat plezierige gevoel nog lang hangen. Kijk dus snel eens op onze website en kom langs met uw kinderen, collega’s of familie.

Heeft u wel eens aan kamperen gedacht toen u een schoolkamp of bedrijfsuitje moest organiseren? Vast niet, het is namelijk uniek in Nederland. Bij ons kunt u namelijk met een hele groep in reeds opgezette tenten verblijven tegen een fractie van de prijs van een luxe woonboerderij. Die kunt u overigens ook gewoon bij ons huren, maar bij Groepsaccommodatie Overijssel weten we dat en ook een grote doelgroep is voor wie een groepsaccommodatie goedkoop moet zijn.
Behoort u tot deze laatste groep, kijk dan eens op onze website en laat u verrassen door onze scherpe tarieven. Bovendien kunt u daar direct boeken, wel zo makkelijk.

Veel meer dan alleen groepskamperen

Voor de mensen voor wie een groepsaccommodatie goedkoop moet zijn hebben we dus het groepskamperen uitgevonden, maar dat is lang niet alles dat we doen. We beschikken namelijk ook over verschillende luxe groepshuizen.

Daarbij weet u één ding zeker: u bent verzekerd van een schitterende locatie. Alle boerderijen en tenten van Groepsaccommodatie Overijssel liggen namelijk midden in de vrije natuur, waardoor u alle ruimte heeft om te recreëren en te spelen, zonder dat u daarbij gehinderd wordt door anderen. Ook zal er niemand beginnen te klagen als u eens een beetje meer lawaai maakt dan gebruikelijk.
We bieden dus voor iedere doelgroep een passend arrangement, dat bovendien uit te breiden is met verschillende services. Wilt u bijvoorbeeld vers brood bij het ontbijt? Wij kunnen het voor u verzorgen. Maar ook als u advies wilt hebben over waar u lekker kunt eten staan we voor u klaar. We kunnen nog maar één ding zeggen: het is tijd om te boeken, dan kunt u het zelf ervaren.