Wij merken dat er een steeds grotere vraag is naar mooie groepsverblijven in eigen land. Het dringt waarschijnlijk steeds meer tot de Nederlanders door dat het land veel meer te bieden heeft dan men voorheen dacht. Ook in Nederland zijn namelijk mooie natuurgebieden en prachtige winkelsteden te vinden. Bovendien is een groot vakantiehuis dan altijd binnen enkele uren te bereiken, u hoeft dus geen hele dag of zelfs nog langer in de auto te zitten. Kijk snel eens op onze website en laat u verrassen door ons grote aanbod aan groepsvakantiehuizen.

Op vakantie in eigen land, het heeft heel lang een beetje een kneuterig imago gehad. Wie naar onze groepsverblijven kijkt merkt echter direct dat dit volledig onterecht is. Ze liggen voor het grootste gedeelte in de provincie Overijssel, waar landschappen verscholen liggen die uniek zijn voor de hele Benelux.
Ga bijvoorbeeld eens op vakantie naar Twente, dat zich met zijn coulisselandschap volledig uniek mag noemen. Dit landschap kenmerkt zich door de vele bossen, uitgestrekte velden en her en der zelfs glooiende landschap.

Groepsvakantiehuizen in de hele provincie

Maar Overijssel heeft een stuk meer te bieden als het om recreatie gaat. Zo kunt u bij ons ook in de Achterhoek in een groot vakantiehuis verblijven. In die regio is het landschap zelfs heuvelachtig, waarbij de heuvels bedekt zijn met oeroude bossen of uitgestrekte akkers.
Wie niet van de natuur houdt kan wellicht beter groepsverblijven huren in de kop van de provincie. Daar vindt u met een mooie oude stad als Zwolle bijvoorbeeld een plaats waar u met gemak meerdere dagen kunt doorbrengen. Of rij een paar kilometer en ga eens kijken in het gezellige Deventer, dat ook erg goed met het openbaar verover te bereiken is.
U begrijpt al snel dat we niet zomaar voor Overijssel kiezen als het om de verhuur van een groot vakantiehuis gaat. De provincie heeft dermate veel te bieden dat u al vele vakantiegangers voorgingen die allemaal tevreden weer naar huis vertrokken.