Bij het horen van de term kampeerboerderij denken veel mensen aan grote groepsvakantiehuizen met een grote slaapzaal en weinig luxe. Toch kan een groot vakantiehuis ook het tegenovergestelde bieden: alle ruimte om je te vermaken en alle faciliteiten die nodig zijn om een paar heerlijke dagen te beleven.

Het is voor iedere organisatie van een schoolkamp, bedrijfsuitje of familieweekend weer een lastige opgave: het vinden van de juiste locatie en kampeerboerderij. In bijna alle gevallen is Overijssel voor deze mensen de ideale uitvalsbasis. De provincie koppelt mooie natuur, gezellige steden en goede uitgaansmogelijkheden aan een groot aanbod groepsvakantiehuizen. Een groot vakantiehuis in Overijssel is dus snel gevonden.

Het voordeel van het huren van een kampeerboerderij is dat een groep altijd alles gezamenlijk kan doen. Groepsvakantiehuizen bieden namelijk altijd het plezier van een grote eetzaal waar gezellig samen kan worden ontbeten of gedineerd. Ook een grote woonkamer om spelletjes te doen, een film te kijken of gewoon te ontspannen is altijd aanwezig in een groot vakantiehuis. Als zo’n kampeerboerderij dan ook nog eens te huur is voor een scherpe prijs, dan is de keus voor de organisatie wel heel makkelijk: we gaan naar Overijssel.

Een groot vakantiehuis met een intieme sfeer

Een accommodatie de naam kampeerboerderij geven wil zeggen dat het meer is dan een grote zaal met een paar aangrenzende slaapkamers. Een boerderij staat namelijk ook voor knusheid en gezelligheid. Daarom zijn ze ook zo populair als groepsvakantiehuizen.

En als er naast de accommodatie dan ook nog ruimte is voor een groot speelveld en een mooi terras, dan snapt u ook meteen waarom groepsvakantiehuizen garant staan voor een paar gezellige dagen. Kom dus eens naar Overijssel en laat u verrassen door de veelzijdigheid van de provincie. Trakteer uw kinderen tegelijkertijd op alle mogelijkheden om zich eens lekker te kunnen uitleven en geniet zelf van de gastvrijheid, natuur en horeca in de omgeving. Dan is één ding zeker: als iemand u ooit zal vragen om een goede locatie voor een groepsuitje dan staat het antwoord vast. Ga eens naar Overijssel!