De Hennes & Mauritz ook wel H&M genoemd is een bekende modeketen uit Scandinavië en om preciezer te zijn uit Zweden. Ze hebben in veel landen vele winkels. In totaal zijn er circa 2800 filialen in liefst 40 verschillende landen. H&M is een kledingwinkel voor jong en oud. Het is een hippe winkel waar je kleren kunt kopen voor een betaalbare prijs. Vooral onder de jongeren is H&M erg populair. H&M zorgt ervoor dat kinderen leuke kleren kunnen dragen voor een betaalbare prijs. Elk seizoen staat H&M weer voor je klaar met een leuke vernieuwde en hippe collectie. Bekende mensen zoals Beyonce en onze eigen Doutzen Kroes hebben model gestaan voor H&M.

Over de Hennes & Mauritz

Bijna in elke respectabele stad in Nederland vind je wel een H&M. In onze hoofdstad Amsterdam vind je zelfs 4 verschillende H&M winkels. Elke H&M heeft in Amsterdam een andere stijl. Over het algemeen kun je van alles in H&M halen. Denk aan leuke bikini’s, sportkleding, kleding voor zwangere vrouwen of leuke accessoires bij je outfit.

Je zou je vast wel afvragen waarom H&M zo goedkoop is. Dit komt omdat H&M aan grote hoeveelheden van dezelfde kleding rechtstreeks van een leverancier koopt. Hierdoor heeft H&M weinig tussenpersonen. Voor de rest weet H&M precies op welke markten de goedkoopste maar toch beste materialen te koop zijn. Daarnaast heeft H&M ook geïnvesteerd in het opzetten van een snel en kostenefficiënt distributiesysteem.

Kortingscodes bij H&M

Je kunt nu ook geld besparen op kleren van H&M door gebruik te maken van kortingscodes. De kortingscodes van H&M zijn één van de meest gezochte kortingscodes voor webwinkels. Voor deze codes zijn er zelfs speciale websites gemaakt. Denk aan kortingscodes als 5 euro korting op het hele totaal bedrag of gratis verzendkosten. Naast kortingscodes op het internet vind je de codes vaak ook in het maandelijkse blad van H&M.