Voetbaltenue  kopen voor jong en oud! Met een speurtocht naar betaalbare voetbalshirts maar nog niks kunnen ontdekken? Dan verlenen wij van VoetbalshirtsKoning.nl iets wat vlekkeloos bij jouw past.

In de toekomst betaal je geen grote geldbedragen meer voor een voetbalshirt. Nooit meer omkijken. Slechts 12,95 euro per shirt. De shirt die wij verkopen zijn replica voetbalshirts. Nu zie ik jouw al staren. Wat is het verschil tussen deze shirts en die dure?

Wij sommen het kalmpjes voor u op: De voetbalshirts zijn degelijk van stof

  • – Geen merklogo
  • – Geproduceerd uit 100% polyester
  • – Andere clublogo

Voetbalshirts tegen de laagste prijs. Hoezo zou je nogmaals een duur shirt kopen als aanstaand seizoen
weer een splinternieuwe uitkomt? De kwaliteit van onze shirts is betrouwbaar, rekbaar en gaat lang mee.

Onze voorraad bestaat uit de navolgende clubs: FC Barcelona, Real Madrid, Duitsland, Hollands Elftal en overige europese topclubs. Voor de handliggend leveren we ook bijhorende voetbalshorts en voetbalkousen. Complete voetbaltenues voor jong
en oud. Zelfs voor de allerkleinsten bezitten we maten beschikbaar. Onze maten lopen van 98 t/m XXL.

Eigen naam en rugnummer op het voetbalshirt? Dat is vanzelfsprekend ook mogelijk. Voor slechts 12,95 euro heb je je eigen naam en rugnummer op het shirt. Voortdurend de grandioos geklede
voetballer van de velden!

Overtref acuut je teamgenoten door een stoer shirt van je lievelings speler of vereniging. Speel de sterren van de hemel net als Ronaldo of Messi. Wordt een echte goalgetter! Wij vinden het een fijne opvatting dat ieder de mogelijkheid krijgt om een fatsoenlijk voetbalshirt te kunnen aankopen.