Het dragen van de wijde broek is helemaal terug! Broeken kan je vaak al eerder aan dan een zomertopje.

De afgelopen jaren was juist de trend om het dragen van slim fit broeken. De modellen voor de aankomende lente en zomer zijn superlang of tot boven de enkel. Hieronder beschrijven we vijf tips om niet voor paal te staan met je wijde broek.

Ben je niet zo lang zorg er dan voor bij het dragen van lange wijde broeken dat je kan lopen op hoge hakken. De broek moet dan mooi over hak vallen en net boven de grond neervallen. Ben je langer draag dan onder je broek ballerina’s of pumps met een klein hakje.

Lange benen

Des te hoger de taille hoe langer de benen lijken. Een hoge taille is vaak wat chicer maar een lage taille is weer wat cooler en sexy.
Wil je wat jonger lijken draag dan een wijde broek, het oogt jong als je er een korte top op draagt. Want het dragen van een topje en het laten zien van een stukje buik is ook een modetrend aankomende zomer.

Ontspannen look

Voor een ontspannen look moet je de wijde broek dragen net boven de enkels en dan moet je geen pumps aan doen maar de makkelijke espadrilles. Deze combinatie geeft je de gewenste uitstraling. Bij het dragen van wijde broeken moet je juist geen wijde kleren bij aan doen maar de wat meer gestroomlijnde topjes, blazers of blouses. Ben jij op zoek naar een ideale webwinkel om deze tips op te volgen ga dan naar Sevebien. Dit is een nieuwe winkel die gericht is op de laatste en nieuwste trends.