Bij een verhuizing moet de woning worden leeggehaald. Dit is zwaar werk en lang niet iedereen heeft de capaciteit om de woning te ontruimen. Het ontruimen van de woning kan je daarom laten doen een erkend bedrijf. Zij kunnen al het werk uit handen nemen bij het verhuizen.

Ontruimen van de woning

Woning ontruimen regionaal is gespecialiseerd in het ontruimen van de woning voor ouderen. Vaak verhuizen zij naar zorginstelling en wordt er gesproken van een seniorenverhuizing. Het bezemschoon opleveren van de woning staat dan centraal. Ook worden de spullen die niet mee naar het nieuwe huis kunnen opgeslagen als dat nodig is. Alle inboedel wordt op een zorgvuldige wijze verwijderd en zoveel mogelijk hergebruikt als het niet mee verhuisd naar de nieuwe woning. Ook is het mogelijk dat de overtollige inboedel naar goede doelen zoals het Leger des Heils gaat of verschillende kringloopwinkels en sociaal maatschappelijke instellingen.

Verwijderen van de vloer

Met een landelijk dekkend netwerk is woning ontruimen regionaal altijd een mogelijkheid voor het verhuizen van de spullen. Naast het ontruimen van de woning is het ook mogelijk dat de vloer voor u verwijderd wordt. Er wordt gebruikt van een professionele tapijtstripmachine voor het efficiënt en gemakkelijk verwijderen van allerlei soorten vloerbedekking. Een sterk punt van de vloerenstripper is dat tot op de dekvloer alle lagen worden verwijderd. Ook de lijmlaag wordt er af gehaald zonder de ondergrond te beschadigen. De vloerenstripper wordt gebruikt waar de vloerbedekking/zeil volledig verlijmd ligt. Met behulp van de vloerenstripper scheelt dit een heleboel werk en tijd en daardoor ook geld voor de klant.