Ieder jaar is het weer zover: er moet een familieweekend worden georganiseerd. Aangezien de ene helft van de familie in Friesland woont en de andere helft in Limburg, is het logisch om een vakantieboerderij te zoeken die centraal ligt. Op die manier kan iedereen de kampeerboerderij makkelijk bereiken. Natuurlijk blijkt Kampeerboerderij Overijssel de beste optie.

kampeerboerderij

Uit de hele familie worden ieder jaar twee stellen uitgezocht om de vakantieboerderij voor aankomende zomer uit te zoeken. Aangezien u in Friesland woont en uw broer, die ook uitverkoren is om te helpen zoeken naar een geschikte vakantieboerderij, in Limburg, heeft u allereerst besloten om op internet te gaan zoeken naar een kampeerboerderij Overijssel. Dan hoeft u in ieder geval geen eind te rijden om de wensen voor de vakantieboerderij op elkaar af te stemmen.

Tot uw verbazing blijkt dat zowel u, als uw broer, tijdens jullie individuele zoektochten op de internetsite van Kampeerboerderij Overijssel zijn gestuit, en daar allebei een gepaste kampeerboerderij heeft gevonden. Deze voldoet aan alle eisen: oma kan mee want er is voor haar een aparte slaapkamer met een goed bed, er is voldoende ruimte om alle spelende kinderen op te vangen en er is een groot terras om ’s avonds lekker te kunnen eten.

Het bezoek aan de kampeerboerderij

Nadat u contact heeft gehad met Kampeerboerderij Overijssel en gehoord heeft dat de gewenste accommodatie nog beschikbaar is in het gewenste weekend, moet er natuurlijk een bezichtiging komen. U spreekt met uw broer af om twee weken later naar de vakantieboerderij te gaan kijken.

Daar aangekomen blijkt dat Kampeerboerderij Overijssel geen woord gelogen heeft over de staat van de woning. Alles ligt er spik en span bij en de voorzieningen zijn erg comfortabel. Met de nodige voorpret deelt u alvast de slaapkamers in en komt tot de conclusie dat het wel leuk zou zijn als alle jongeren een gezamenlijke kamer zou delen.

Omdat de eigenaar van de kampeerboerderij ook nog een vriendelijke en betrouwbare indruk maakt besluiten jullie de reservering maar meteen rond te maken. Het enige wat nog ontbreekt is de zekerheid van mooi weer en een goed humeur. Maar als het aan de accommodatie ligt is dat laatste zeker geen probleem!