Wat is een hottub precies? Modern, voorzien van een houtkachel of electrische kachel. Ze worden in diverse maten gemaakt, van 2 tot 10 personen. Het populairste model is voor maximaal 6 personen gemaakt. De hottub kan in alle seizoenen gebruikt worden, met zowel warm als koud water. Veel mensen stoken de hottub en de kachel gelijktijdig op en gebruiken deze om en om.

Vandaag de dag zijn er veel bedrijven die hottubs verkopen. Dus wat heeft TimberIN precies te bieden. Om te beginnen zijn er 3 modellen beschikbaar: Basic, Deluxe, Luxury. De eerste twee zijn volledig van hout gemaakt. Het model “Luxury” heeft een binnenzijde van fiberglas. Dit is nuttig om de hottub schoon en hygiënisch te houden. Er zijn ook veel andere modellen beschikbaar (verschillende afmetingen en vormen). De keuze in hout is ook gevarieerd: spar, lariks, thermo-hout en eik. Ook op het gebied van kachels is het aanbod groot. Aan de binnenzijde of buitenzijde, electrisch. Ze kunnen gemaakt zijn van roestvrijstaal of aluminium. Het is ook mogelijk de vloer, wanden of het deksel te isoleren. Dit houdt het water langer warm. De LED lampen zijn prachtig on te zien in het water en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ze zijn ingebed in de wanden. Je kunt je hottub nog luxer maken door een hydromassage apparaat of systeem voor luchtbellen. Deze systemen werken op electriciteit en hebben tot 6 stralen. Het water dient naar wens vervangen te worden en er is een filtersysteem verkrijgbaar dat helpt significante hoeveelheden water te besparen.
Op onze website kunt u uw model samenstellen en wordt de prijs meteen berekend. Zeer handig en informatief. Klanten kunnen het model vanaf niets ontwerpen door houtsoort, kleur van het fiberglas, diameter van de hottub enz. Probeer het en merk hoe eenvoudig het is een goede hottub samen te stellen voor een goede prijs. Bezoek onze website www.hottubhouten.nl

Samengevat is de hottub niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook een prachtig kunstwerk in je tuin.