Houten strikjes zijn de najaar trend!

Anders is vreemd zegen velen. Maar anders is ook uniek. En dat is wat houten fashion accessoires zijn. Deze zomer werden de houten zonnebrillen al veel gedragen, maar nu zie je hout terugkomen in vele andere fashion accessoires. Gave producten voor dit najaar zijn bijvoorbeeld houten horloges, houten iPhone en iPad cases en houten manchetknopen. Maar echt uniek: houten vlinderstrikjes.

Houten strikjes
Houten strikjes zie ik je denken? Jazeker! In Amerika worden deze nu al gedragen door acteurs en bekende atleten maar nu gaat Nederland er ook echt aan geloven.  Strikjes hebben van origine een ouderwets karakter maar houten strikjes zijn helemaal hip. Door het gebruik van hout krijgt de strik een hele vlotte trendy look. Dit product is dan ook ideaal om te combineren met een mooie jeans en een mooi overhemd. Door het gebruik van diverse soorten hout is elke strik uniek en verkrijgbaar in diverse kleuren. VanHout is de eerste aanbieder in Nederland met een eigen lijn houten strikjes.

Customisation
Elke houten vlinderdas wordt afgewerkt met stof zodat het perfect bij je kleding past. Maar wat als deze stof nu niet bij je outfit past? Daar heeft vanHout wat op gevonden. Iedere stof zit met een klittenband systeem aan de vlinderdas vast en kan eenvoudig vervangen worden door een andere kleur. Ga je naar een gala, dan klik je eenvoudig de zwarte kleur erop. Of toch een wedstrijd van het Nederlands elftal kijken,  dan neem je toch gewoon oranje? Zit je favoriete kleur niet tussen het assortiment, geen probleem, want je kan gewoon je eigen stof opsturen en dan verzorgen zij de rest.

Duurzaam
Het maken van houten strikjes gaat echter wel ten koste van bomen. De ondernemers van vanHout doen hier echter wat voor  terug en planten 2 bomen per gekapte boom die nodig is voor het maken van hun producten.  Zo kan je er dit najaar helemaal hip bij lopen en ook iets goeds doen voor de natuur.

Kan je niet wachten met bestellen? Check dan snel de website.