Een huis wordt pas een thuis als u zich er helemaal prettig in voelt. Dit gevoel creëert u met het interieur dat bij u past. Modern, klassiek of iets daartussenin: het interieur weerspiegelt uw smaak. Maar het moet ook praktisch in gebruik zijn. Een kast moet u voldoende ruimte bieden om uw huis opgeruimd te houden. Aan een eettafel wilt u urenlang kunnen tafelen met familie en vrienden. En uw fauteuil wordt de lievelingsplek wanneer u er comfortabel op kunt zitten. Voor al dit soort meubels kunt u terecht bij De Prinsenhof. Wat uw smaak ook is, hier vindt u altijd de meest praktische en comfortabele meubels. In zo’n interieur komt u echt thuis.Interieur

Alles voor uw interieur

De Prinsenhof heeft alles voor uw interieur. U vindt bij ons heerlijke loungebanken waar u bijna niet meer van af wilt komen. Of wellicht past een wat compacter, klassiek model meer bij uw inrichting. Wilt u uw bank nog comfortabeler maken? Met onze collectie kussens is dat geen probleem. U kunt de mooiste combinaties maken met onze meubels. Zo heeft u één geheel in huis. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassende hocker naast uw fauteuil of bank. Deze kunt u gebruiken als voetenbankje of laat het dienst doen als tafel. Het is praktisch en sfeervol tegelijk. Dit geeft de kamer net een beetje extra. Met de meubels van De Prinsenhof maakt u uw interieur compleet.

De ervaring van De Prinsenhof

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring als het om interieurs gaat. Wij weten alles over stijl, comfort en kwaliteit. Daarom zijn de meubels uit onze interieurcollectie van echte topmerken. Wat dacht u van merken als Linteloo, Keijser & Co of Interiors DMF? Deze merken hebben hun kwaliteit ruimschoots bewezen. Want u wilt natuurlijk wel lang van uw nieuwe inrichting kunnen genieten. Weet u even niet zo goed wat u wilt? Dan staan wij ook voor u klaar met interieuradvies. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u. Bij De Prinsenhof weet u zeker dat u slaagt.