Het is heerlijk om een paar dagen in een groepsverblijf te zitten. Met een grote groep mensen op pad zijn zorgt namelijk altijd voor veel gezellige momenten en persoonlijke gesprekken. Daarom leert u uw naasten in één van onze groepsvakantiehuizen altijd het beste kennen. Maar voordat wij een kampeerboerderij kunnen verhuren komt er veel bij kijken. Wij willen namelijk alleen accommodaties van de hoogste kwaliteit in ons aanbod hebben. Voor een beetje klussen zij we dus niet bang, en daar profiteert u als huurder van!

Stelt u zich eens voor: een oude boerderij staat al jaren voor een groot deel leeg. De boer heeft namelijk geen beesten meer die in het gedeelte achter zijn woonhuis moeten staan. Als hij of zij besluit met het boerenbestaan te stoppen en ergens in de bewoonde wereld gaat wonen, staat de boerderij leeg. Toch wil de boer het vaak niet verkopen omdat er veel sentimentele waarde aan zo’n pand zit. Daarom zoekt de boer naar een andere bestemming en dat kan een groepsverblijf zijn. Maar voordat wij zijn oude woning kunnen toevoegen aan ons assortiment groepsvakantiehuizen moeten we eerste flink de handen uit de mouwen steken.

Een kampeerboerderij moet helemaal af zijn

Allereerst moet er aan de indeling van een gebouw waarschijnlijk veel gebeuren. Een oude boerderij is er namelijk niet voor geschikt om een grote groep vakantiegangers op te vangen. Vervolgens moeten de muren aangepakt worden. Als dat gedaan is moeten er bedden geplaatst worden om er een echt groepsverblijf van te maken. Als vervolgens ook de woonkamer is ingericht is het tijd om weer een prachtige woning aan onze groepsvakantiehuizen toe te voegen.

Heeft u belangstellen voor het huren van een schitterende boerderij? En ziet u uzelf en uw kinderen al heerlijk bijkomen op het platteland? Kijk dan snel op onze website en reserveer zo’n schitterend verblijf. U zult helemaal tot rust komen, terwijl uw kinderen de tijd van hun leven zullen hebben. Tot snel in een van onze woningen!