De computer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven maar zeker ook thuis. Goed omgaan met de computer kan daarom veel tijd en frustratie besparen.

Het kan daarom verstandig zijn om een computertraining te volgen.

Een computertraining voor elk niveau

In diverse plaatsen in Nederland worden computertrainingen verzorgt. Onder andere trainingen die gericht zijn op snel en efficiënt gebruik van de PC. Hierbij kan je denken aan een introductietraining van de PC maar ook Microsoft Office of een training computertypen behoren tot de aangeboden computertrainingen.
Bij Microsoft Office wordt er gebruik gemaakt van (Word, Excel, Power Point, Access en Windows)

De computertrainingen die wordt geboden zijn er dus in verschillende vormen. Zowel een basistraining als een computertraining voor gevorderden behoren tot de mogelijkheid. Daarnaast zijn er verschillende keuzes in de lesvormen. Zo kan je denken aan een individuele training maar ook een training in groepsverband. Voor de basistraining is geen speciale vooropleiding nodig. Maar voor de training voor gevorderden moet je minimaal over de basiskennis van de basis computertraining beschikken.

Inhoud van de opleiding

Een opleiding, zoals de introductiecursus Computer, wordt gegeven op 2 verschillende dagdelen. Van 9:00 tot 12:00 is een mogelijkheid en van 13:00 – 16:00 uur is een mogelijkheid. Er is een mogelijkheid om meerdere dagdelen per week de cursus te volgen. Hierdoor voltooi je de cursus binnen kortere tijd. De computertraining bestaat uit 6 bijeenkomsten. Als je dus één dagdeel per week volgt dan ben je na 6 weken klaar, maar als je 3 dagdelen per week volgt dan ben je al na 2 weken klaar.
Naast één dagdeel opleiding moet je denken aan één dagdeel huiswerk.

Wil je dus je computerkennis bijspijkeren? Kijk dan bij Fabius voor een computertraining. Zo verbeter je je kennis en voorkom je frustratie!