Bent u op zoek naar een schitterend vakantiepark aan de rand van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland? En wilt u dat park met uw kinderen bezoeken? Kom dan naar Bungalowpark Holterberg. Daar hebben ze namelijk alles om uw verblijf tot een onvergetelijke tijd te maken. Zo verblijft u in een kindvriendelijke bungalow op een park met een zwembad, een restaurant en een speeltuin. Daarnaast rijdt u, als u het park verlaat, direct de Holterberg op.

Wat is er nou mooier dan geheel ontspannen genieten van een welverdiende vakantie? Helemaal niets. Daarbij is het des te fijner om neer te strijken in een accommodatie die van alle gemakken voorzien is. Als u er net zo over denkt zit u bij Bungalowpark Holterberg goed. Want wist u wel dat voor een vakantie op een geweldig bungalowpark Holten de ideale locatie is? We zullen u uitleggen waarom dat zo is.

Geniet zelf ook meer in een kindvriendelijke bungalow

Als u besluit om vanuit een bungalowpark Holten en omstreken te verkennen zult u daar geen spijt van krijgen. Niet alleen kunt u lekker op een terrasje zitten in dit gezellige dorp, ook zit u binnen de kortste keren op de Sallandse Heuvelrug, een schitterend natuurgebied. Daar kunt u prachtige wandeltochten en fietsroutes volgen waar u kilometerslange ongerepte natuur kunt verwachten.

Bij thuiskomst in uw huis op Bungalowpark Holterberg is het niet zo dat het plezier ophoudt. Omdat het hele park is ingericht om zowel ouders, grootouders als kinderen te vermaken is er voor iedereen voldoende vertier te vinden. Ga na een lekker actief dagje bijvoorbeeld eens lekker afkoelen in het zwembad bij uw kindvriendelijke bungalow, of geniet in het restaurant van een heerlijke maaltijd. Al snel krijgt het ultieme vakantiegevoel want op dit park wordt alles voor u geregeld.

Bij uw vertrek van het park snapt u dan ook precies waarom we zeggen dan voor een verblijf op een bungalowpark Holten de ideale locatie is. Het is dan ook niet gek dat veel van onze gasten graag nog eens bij ons terugkomen.