Knooparmbandjes van waxkoord als aanvulling op je kerstoutfit.

Waxkoord

Waxkoord

Heb jij je kerstoutfit al gescoord? Kerst staat op modegebied voor glitters, leuke jurkjes en prachtige schoenen. Wat ieder jaar weer terug komt is dat er erg weinig kleur te zien is rond de feestdagen. Daardoor wordt je outfit snel wat eentonig. Wij hebben de oplossing! Waxkoord!

Waxkoord voor een stoere look

Waxkoord is er in eindeloos veel kleuren en in verschillende kwaliteiten. Binnen een handomdraai heb je een stoere knoopketting of knooparmband. Je kan blijven variëren met de verschillende soorten knopen. Hiermee kun je je kerstoutfit in een split second omtoveren tot jou eigen unieke stoere kerstoutfit.

DQ waxkoord leuk om te geven

Nog opzoek naar een leuk geschenk voor de feestdagen? DQ is een waxkoord van designers kwaliteit. Vaak zijn deze koorden in de laatste modekleuren beschikbaar. Ideaal om te geven als cadeautje. Wil je een totaal pakketje samenstellen voor de gelukkige ontvanger? Dan is het leuk om er een bedel bij te geven. Deze is gemakkelijk te bevestigen in het midden van de armband en pimpt hem net even op. Succes met knopen!