U heeft een nieuwe beamer gekocht, om eindelijk eens van een hoge kwaliteit beeld te kunnen genieten. Het probleem is echter dat u niet weet hoe lang uw hdmi kabel moet zijn. RU connected wilt u hier goed en passend advies over geven. Want welke lengte moet uw hdmi kabel eigenlijk hebben?

Wat houdt een hdmi kabel nu precies in?

De hdmi kabel wordt ook wel als de digitale vervanger van de SCART gezien. SCART brengt namelijk in één signaal audio en video samen in analoog. De hdmi kabel doet precies hetzelfde, alleen digitaal. Dit betekent dus vooral beter beeld.

Heb ik wel een kabel van 10 meter nodig?

Wel als u van plan bent om een beamer op te hangen of iets dergelijk. Het is namelijk belangrijk dat u genoeg kabel heeft. Een hdmi kabel van 10 meter kunt u gebruiken om bijvoorbeeld uw laptop te verbinden met een beamer. Zo houdt u genoeg ruimte en zorgt u ervoor dat de hdmi kabel geen schade op kan lopen.

Heeft u veel ruimte nodig tussen uw apparaten, dan is het verstandig om een hdmi kabel van 10 meter aan te schaffen. Ook wanneer u een beamer wilt gebruiken die aan de muur hangt, is een hdmi kabel van 10 meter een goede aankoop.

Goede aankopen doet u bij RU connected

RU connected biedt u het grootste assortiment aan hdmi kabels. Alleen de beste kwaliteit hdmi kabels is voor onze klanten genoeg. Zo heeft RU connected meer dan duizenden tevreden klanten over heel Nederland. Dus bent u nog op zoek naar hdmi kabel van 10 meter of misschien wel iets kleiner. Stop dan met zoeken, want RU connected heeft de beste kwaliteit hdmi kabels die er op het internet te vinden zijn.