We kennen allemaal de redenen wel van mensen die het liefst in juni of september op vakantie gaan. Het kost een stuk minder dan in het hoogseizoen, terwijl het eigenlijk wel de gehele periode lekker weer is. Dat kan in Nederland echter ook, door een last minute bungalowpark boeking te doen. Bij Bungalowpark Holten hebben we namelijk speciale aanbiedingen voor de late beslissers. Dat maakt een extra vakantie een stuk voordeliger, terwijl u er niet minder voor terugkrijgt. Kijk dis snel maar eens op onze website.

Daar blijkt bovendien dat wij een ideaal bungalowpark met kinderen zijn. We hebben bij Bungalowpark Holten namelijk alles in huis om het kinderen helemaal naar hun zin te maken. We hebben een professionele mascotte die ze het hele park laat verkennen, bieden ze verschillende speeltuinen waaronder een overdekte, en beschikken over een heerlijk en veilig zwembad naast ons restaurant. Daar kunt u als ouders dus altijd meekijken terwijl uw kinderen lekker zwemmen. Is dat niet het perfecte vakantiegevoel op een last minute bungalowpark? Vast wel. Wij zijn natuurlijk niet voor niets het ideale bungalowpark met kinderen!

Kom genieten van ons last minute bungalowpark

Heeft u geen kinderen, dan kan het alsnog leuk zijn om op ons bungalowpark met kinderen te verblijven. Wij zijn bij Bungalowpark Holten namelijk ook helemaal ingesteld om oudere gasten te ontvangen. En dat kan bovendien nog eens erg voordelig zijn ook.

Denk er bijvoorbeeld eens aan om buiten het seizoen op vakantie te gaan. Als u niet meer aan de schoolvakanties gebonden bent is dit namelijk een stuk gemakkelijker. Om u nog meer tegemoet te komen bieden we u bovendien speciale arrangementen, die aangepast zijn op uw wensen en de periode van verlbijf. Zo weet u helemaal zeker dat uw verblijf een succes zal worden.

Kijk snel eens op onze website om zelf te zien waar we het in deze tekst over gehad hebben. En heeft u naderhand nog vragen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken. Maar als u meteen boekt kunt u het met eigen ogen gaan meemaken. Tot snel!