Een vakantie kost veel geld. En dan te bedenken dat u eigenlijk ook nog een aantal andere grote uitgaven moet doen. U kunt dus ook beslissen om een jaar niet op vakantie te gaan. Maar dat vinden de kinderen dan weer niet leuk. Gelukkig hebben wij bij Vakantie Holterberg de oplossing: een last minute vakantiepark boeking. Dan verblijft u op een comfortabele bungalowpark met zwembad, zonder dat dit u veel geld zal kosten. Op die manier kunt u toch op vakantie zonder daarvoor andere grote aankopen te moeten uitstellen.

Ziet u de stralende ogen van uw kinderen als ze een bungalowpark met zwembad op rijden al voor u? Wij in ieder geval wel, omdat we dit beeld al veel vaker hebben gezien. Dat wil overigens niet zeggen dat dit snel went: het blijft leuk om tevreden gasten te zien komen en te zien gaan.

Bij Vakantie Holterberg vinden ze namelijk alles wat ze tijdens een vakantie maar kunnen wensen: rust, ruimte en alle faciliteiten die uw verblijf erg comfortabel maken, ook bij een last minute vakantiepark boeking. Zo beschikken we over een verwarmd zwembad, verschillende speeltuinen en oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Kijk naar de prijzen van ons last minute vakantiepark

Als u dit aanhoort zult u vast denken dat een verblijf bij Vakantie Holterberg u veel zal kosten. Niets hoeft echter minder waar te zijn. Ons bungalowpark met zwembad kunt u namelijk ook bewonderen als u een aanbieding boekt. En daar hebben we er best veel van.

U vindt ze allemaal op onze website, waar u bovendien ook alle wetenswaardigheden over ons park kunt vinden. Zo leest u er over de omgeving, ons restaurant, de accommodaties en de ligging. Neem dus snel eens een kijkje en laat u verbazen over onze scherpe tarieven.

Als u vervolgens nog vragen heeft kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken. Want gastvrijheid, comfort en service zijn de drie kernwaarden waar we ons park op hebben gebouwd. En dat zal ook zo zijn als u bij ons te gast bent.