Wist u dat voor een perfecte vakantie Holterberg en omgeving de ideale plek is? Vast niet. Veel mensen denken bij vakantie namelijk direct aan een zonnig strand, ergens op een verre locatie. Of een camping in Frankrijk, Italië of Spanje. Maar in eigen land is zoveel moois te zien en te beleven! Kom bijvoorbeeld eens op ons bungalowpark met zwembad, daar hebben u en uw kinderen gegarandeerd een onvergetelijke tijd. En wilt u niet teveel geld uitgeven aan de vakantie, boek dan een last minute vakantiepark bungalow.

Bij Vakantie Holterberg krijgt u als u komt aanrijden al een optimaal vakantiegevoel. Want ondanks dat het last minute vakantiepark op een makkelijk bereikbare plek ligt, is het toch verscholen aan de rand van een schitterend natuurgebied: de Sallandse Heuvelrug. Bij binnenkomst in de receptie heeft u direct in de gaten dat u geen spijt krijgt van uw boeking op dit bungalowpark met zwembad. De receptie annex restaurant is namelijk een waar museum en grenst aan het zwembad. Wat u er ook komt doen, het is er altijd gezellig. Buiten is bovendien nog een grote speeltuin voor de kinderen.

Bespaar met een last minute vakantiepark boeking

Een boeking doen bij Vakantie Holterberg is bovendien erg eenvoudig. U neemt een kijkje op de vernieuwde website en leest meteen van alles over het park, de omgeving en de faciliteiten. Over verschillende onderwerpen is er bovendien een speciale pagina aangemaakt, zoals het feit dat we het hier hebben over een bungalowpark met zwembad.

Onderop de pagina ziet u verschillende blokjes met aanbiedingen voor verschillende doelgroepen. Zo kunt u als jong gezin een grotere bungalow boeken waar u en uw kinderen in kunnen slapen, terwijl een paar senioren een schitterende gelijkvloerse bungalow kunnen boeken. Er is dus voor iedereen een passende accommodatie te vinden. Neem dus snel een kijkje op onze website en laat u verrassen over het aanbod en de prijzen.