Er zijn steeds meer mensen die tijdens hun vakantie een beetje luxe willen hebben. Dat ziet u om u heen waarschijnlijk ook. Want hoeveel mensen kent u nog die met een tent op vakantie gaan en dan twee weken geen stroom en warm water hebben? Dat zijn er niet zo veel. Ook op ons luxe bungalowpark merken we dat mensen steeds meer eisen gaan stellen aan onze accommodaties. Maar dat is helemaal niet erg, dat doen we zelf gelukkig ook. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer tevreden klanten bij ons terugkomen.Vakantiehuis

Wie kijkt naar de ontwikkeling van het toerisme rond Twenhaarsveld ziet een toename van mensen die erg op comfort gesteld zijn. Niet zo gek ook, want op vakantie gaan moet een plezier zijn en niet veel minder comfortabel zijn dan thuisblijven. De meest luxe caravans en campers ziet u dan tegenwoordig ook rondrijden in de omgeving van Twenhaarsveld.

Toch is de grootste toename nog te zien in mensen die helemaal geen caravan of tent meer mee willen slepen. Er zijn namelijk steeds meer mensen die gewoon in de buurt van Twenhaarsveld willen aankomen en direct hun koffers kunnen uitpakken. En daarvoor zijn ze bij ons aan het juiste adres.

Van jong tot oud komt op een luxe bungalowpark

Het is dan ook niet gek dat wij ons bij uitstek een bungalowpark voor senioren mogen noemen. Maar ook voor kinderen, jongeren en alles wat daar tussenin zit. Want wie zegt mij dat jongeren het op een bungalowpark voor senioren niet naar hun zin kunnen hebben? Bij ons zie je dagelijks het tegenovergestelde gebeuren.

Het is dus hoog tijd dat u een serieus gaat nadenken over het boeken van een accommodatie op dit bungalowpark voor senioren. Dat kunt u natuurlijk doen via de website van het park, waar u alle informatie over het park en de luxe bungalows vindt. En als u meer informatie wilt hebben, dan belt u toch gewoon even?