Motorjacht hurenEen schitterend uitzicht op het water en met alle luxe om u heen.  Geniet van al het mooie in Friensland en omgeving met een eigen jacht. Weet u trouwens welke voordelen dit kan bieden?

Tijdelijk een eigen jacht

Wel eens gedroomd over een eigen jacht? Het is een plaatje om zo’n schitterend vaartuig in uw bezit te hebben. Om de luxe hiervan te mogen proeven is het niet nodig om daadwerkelijk een jacht te kopen. Een motorjacht huren zorgt voor volop genoten worden van alle voordelen en het gemak die het te bieden heeft.

Genoeg ruimte voor iedereen

Tijdens een vakantie op het water is ruimte een belangrijk punt voor de beslissing. Zeker bij een langdurige reis is dit van groot belang, zodat er voldoende ruimte is om te bewegen. Of er een luxe jacht voor twee personen of vier personen gehuurd wordt, maakt niet uit. Want ieder jacht bij motorjacht verhuur Friesland heeft genoeg ruimte.

MotorjachtPure luxe

De luxe aan boord maakt het verblijf tot een ware ervaring die nog lang zal bijblijven. Naast de gewenste ruimte voldoet het interieur en exterieur aan alle eisen. Het jacht te huur bezit een goed uitgeruste keuken die alles biedt om heerlijk te koken. Daarnaast biedt de speciaal ingerichte hoek een heerlijke plaats om te dieren terwijl u vanuit het raam om het water uitkijkt. In de woonkamer is ingericht met een goed uitgeruste zithoek en televisie. Daarnaast biedt de ruimte genoeg opbergmogelijkheden, zodat alles mee op reis kan. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet. Ook deze ruimte geeft een luxe uitstraling die de jachten laat herkennen. Tot slot heeft de jacht die u zal huren een slaapkamer met een heerlijk tweepersoons bed. Zodat u er zeker van bent dat ook de nachtrust voldoet aan een heerlijke vakantie. Gezien de indeling van de verschillende jachten, zal er zeker verschil voorkomen. Alsnog bepaalt u zelf welk jacht het beste bij uw wensen past en kiest wat bij u past. Met een van de luxe jachten kunt u volop genieten van de schitterende omgeving, de natuur en dieren die hierin.