Wanneer u er al een tijdje op uit wilt en eens lekker gaan varen op bijvoorbeeld de Friese wateren dan kunt u zeer eenvoudig een motorjacht huren.

Ook als u niet in het bezit bent van een vaarbewijs is het mogelijk een motorjacht te huren voor een sympathieke prijs. Het varen met deze jachten is eenvoudig door de Motorjachtwendbaarheid van deze jachten. U hoeft dan ook niet veel ervaring te hebben om plezierig het water op te kunnen gaan. Het is mogelijk om een motorjacht te huren voor een weekend, midweek dan wel een volledige week.

Een motorjacht huren en er lekker tussenuit op het water

Met een motorjacht kunt u er even lekker tussenuit, met uw gezin, vrienden of collega’s. Het is mogelijk om comfortabel te slapen aan boord van de jachten. Natuurlijk kan er ook heerlijk gekookt worden aan boord. Zodat u gezellig met elkaar kunt eten op het dek dan wel binnen in het jacht. Er kan ook gedoucht worden en er is een net toilet aanwezig. U gaat altijd het water op met een goed onderhouden jacht. Hierdoor is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van een van deze jachten altijd gewaarborgd. Uiteraard wordt er tijdens de verhuur ook gedacht aan een tal van verzekeringen. Zo kunt u zorgeloos genieten tijdens uw vakantie op het water.

Eenvoudig een jacht online reserveren

Als u een motorjacht wilt huren kan dit vrij gemakkelijk en overzichtelijk online via motorjacht verhuur. U kunt bij ons ruim van tevoren aangeven wanneer u een motorjacht wilt gaan huren. Wanneer u vragen heeft met betrekking tot de huur kunt u altijd contact opnemen met een van onze klantvriendelijke medewerkers. In principe is de huur all-in. U dient natuurlijk wel rekening te houden met liggeld en uiteraard moet er ook betaald worden bij sommige bruggen en sluizen. Voordat u het water op gaat, krijgt u nog een instructie van een van onze medewerkers. U gaat zo altijd met een goed gevoel het water op.

Vaarvakantie België?

U wilt gaan varen in België? Ook België heeft prachtige vaarwegen en idyllische plaatsen.