Met een mooi schip of een mooie boot of motorjacht varen is ideaal om even uit het hectiek van het leven te ontsnappen. Nieuwe schepen zijn best prijzig en daarom is het goed dat u ook terecht kunt bij de Boarnstream bootmakelaar voor occasions.

De inkoop van boten en inkoop van schepen

Voor de inkoop van boten bent u op het juiste adres bij de Boarnstream. Deze bootmakelaar biedt u talloze mogelijkheden aan om uw schip aan de man te brengen. U vaart met uw schip, boot of motorjacht over het Prinses Margrietkanaal naar Jirsum, Friesland om uw vaartuig op de werf te laten inspecteren. Dan wordt het vaartuig in een uitstekende staat gebracht. D

e bootmakelaar adverteert met het schip in watersportbladen, op internetsites, bij beurzen en prestentaties. Ook worden potentiele kopers actief benaderd. Bij een potentiele koper wordt er een zogenaamde Boarnstream Occassion Checklist overlegd met de zekerheid dat het schip goed functioneert. Bij de checklist worden onder andere de motorinstallatie, de navigatie verlichting, het drinkwatersysteem, de hydraulische installatie en de Fecaliën tank nagekeken. Als alles is goed bevonden door de koper, dan wordt het schip afgeleverd aan de nieuwe eigenaar. Deze levering is inclusief technische overdracht. Na de koopoverdracht is er nog een after sales service als extra support.

De bootmakelaar biedt u als bootmakelaar zekerheid

De  bootmakelaar is een erkend EMCI bootmakelaar en een erkend HISWA bootmakelaar. EMCI is wereldwijd een erkende maritieme registerorganisatie. Dit houdt in dat de bij de inkoop van boten en bij de inkoop van schepen en zelfs jachten, de hele verkooptransactie of inkooptransactie op een betrouwbare manier worden begeleidt. De Boarnstream bootmakelaar heeft vijfendertig jaar ervaring en is gespecialiseerd in motorjachten van tien tot dertig meter.
De HISWA makelaar is aangesloten bij de HISWA vereniging zodat u belangen worden behartigd door de opgestelde bemiddelingsvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn in samenspraak opgesteld door de ANWB en de Consumentenbond. Daarin staan ook de geldende normen voor de transacties van de geldstromen. Hierbij biedt de HISWA vereniging u maximale veiligheid zodat u niet de boot in gaat met uw financiën maar wel dankzij de in goede banen geleidde transacties via deze Boarnstream bootmakelaar.